HEADER
Skip to content Skip to navigation

VIDEOCHECK GIVER TRYGHED OG TRANSPARENS

For at styrke din oplevelse af tillid, tryghed og transparens som kunde på et autoriseret Fiat-værksted, tilbyder vi dig et VideoCheck. Med et VideoCheck visualiserer og forklarer vores specialuddannede Fiat-tekniker den service eller reparation, som vi anbefaler, at netop din bil har behov for. Det giver dig overblik over bilens tilstand og bedre forståelse for de ting, som bør serviceres eller udbedres.

SÅDAN FUNGERER VIDEOCHECK:

Når du din bil er kommet på liften, optager teknikeren en video af de dele, der trænger til service eller reparation og forklarer samtidig, hvorfor det er nødvendigt.
Du modtager en SMS eller mail med et link, hvor du kan se teknikerens gennemgang af din bil. Videoen ledsages af et prisoverslag på anbefalet service og eventuelle reparationer.
I ro og mag kan du vurdere tilbuddet og sende os din accept eller evt. ændringsforslag.
Teknikeren modtager din tilbagemelding og udfører arbejdet nøjagtig ifølge dine ønsker.
Ved afhentning af bilen gennemgår vi fakturaen for at sikre sammenhæng mellem dine ønsker og vores arbejde.

MED ET VIDEOCHECK FØLGER EN RÆKKE FORDELE:

  • Billeder kan sige mere end 1000 ord, og Fiat VideoCheck dokumenterer din bils tilstand, så du med egne øjne kan se og vurdere den service eller reparation, som vi anbefaler.
  • VideoCheck giver dig sikkerhed for, at servicearbejdet udføres nøjagtig efter dine ønsker og forventninger.
  • Din bil er i hænderne på en veluddannet mærketekniker, som kender din Fiat ned til mindste skrue og udelukkende bruger originale reservedele.
VideoCheck er et effektivt værktøj til at sikre, at vi matcher dine ønsker og forventninger, så du kører hjem som en tilfreds kunde.

FIND NÆRMESTE FORHANDLER