Skip to content Skip to navigation

FIAT 500 - ITALIENSK IKON

En legende, der er forblevet tro mod sig selv og samtidig følger med tiden. Altid med på moden, men stadig helt original.

PRIVATLEASING KAMPAGNER 500

Fiat 500

ATTRAKTIV PRIS UDEN UDBETALING

 

Fiat 500 Club

1.0 mild hybrid 70 HK

 

Mdl. ydelse: 2.995,-

Udbetaling: 0,-


Samlet betaling i perioden: 108.970,-
Km årligt: 10.000
Leasingperiode: 36 mdr.

Club udstyr:


• 7" Touch Screen
• Apple CarPlay
• Parkeringssensor, bag
• El-sidespejle m. varme
• Aircondition
• Fartpilot

► Opgradér med kilometerpakke - +200,- pr. md. for 5.000 km. ekstra årligt

 

► Service inkluderet 

 

Se komplet prisliste »

 

A+ 21,7 km/l. Co2 106 g/km. Halvårlig ejerafgift 520,-. Bilen er vist med hvid lak mod merpris. 
Privatleasing via A Lease & Mobility. Samlet betaling i perioden er inkl. afleveringsgebyr på 1.150,-. Priserne er inkl. finansieringsomk., moms, serviceaftale og vejhjælp. Ekskl. ejerafgift, forsikring, forbrugsvæsker og ekstraudstyr. Krav om kaskoforsikring. Betinget af endelig kreditgodkendelse. Gælder t.o.m. 31.12.2022, eller så længe lager haves.

SKRÆDDERSY DIN LEASINGAFTALE

Vælg f.eks. farve, udstyr, udbetaling og årlig kørsel – alt efter dine behov og ønsker

ANDRE GODE MULIGHEDER

500 CABRIO PRIVATLEASING

En legende, der er forblevet tro mod sig selv og samtidig følger med tiden. Altid med på moden, men stadig helt original. Fiat 500 Cabriolet er et ikon.

SE MERE

500e CABRIO PRIVATLEASING

På kun 35 minutter kan den nye Fiat 500e oplades til 80% af den fulde batterikapacitet – og allerede efter 5 minutters opladning, er der kapacitet til en rækkevidde på op til 50 km.

Se mere
 Den angivne maksimale rækkevidde er baseret på WLTP og blandet kørsel. Priserne er ekskl. metallak/brillantlak. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Apple CarPlay kræver iPhone 5 eller nyere version med mobildækning. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer. Kampagnen kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Gælder så længe lager haves.

*Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.