Skip to content Skip to navigation

FIAT 500 - ET ITALIENSK IKON

Italiensk klasse

Unikt italiensk design – originalt med et moderne twist

Mild-hybridteknologi

Mild-hybridteknologi sikrer en mere effektiv og støjsvag motor, som giver en afslappende køreoplevelse

Udstyrsniveauer

Vælg mellem de veludstyrede udstyrsniveauer Club eller Dolcevita (begge fås også som Cabriolet)

VIDEO PRÆSENTATION

Kom tættere på 500.

Videoen er en generel præsentation af Fiat 500 og tilgængeligt udstyr afhænger af modelniveau.

SIKKERHEDSSYSTEMER TIL EN BEHAGELIG KØREOPLEVELSE

Fiat 500 mild hybrid er udstyret med en række teknologier, der hjælper dig med at køre mere sikkert og nyde din tid om bord.

EKSTERIØR - "Pure Chiquecento"

Fiat 500 er kendetegnet ved et retro, kompakt design, der har afsæt i bilens italienske rødder og ophav.

Fiat 500 front

INTERIØR

Fiat 500 er kendetegnet ved et nymodernet klassisk, kompakt design, der har afsæt i bilens italienske rødder og ophav.

*Tilgængelighed afhænger af udstyrsniveau.

Fiat 500 Lædersæder

Den italienske stil og kvalitetsmaterialer kan mærkes i hver afkrog af kabinen - bl.a. i kraft af premium-sæder m. Fiat monogram og "500"-signaturlogoet. *afhænger af udstyrsniveau.

Fiat 500 Display
Fiat 500 Display

INFOTAINMENT

Fiat 500 giver de perfekte opkoblingsmuligheder på dine køreture takket være Uconnect™ radioen med 7” touchskærm, navigation, DAB, Apple CarPlay og Android Auto™.

TRÅDLØS APPLE CARPLAY

Med Apple CarPlay kan du nemt forbinde din iPhone til Uconnect™ infotainmentsystemet. Via 7” touchskærm med HD-opløsning kan du få rutevejledninger, foretage opkald, sende og modtage beskeder, samtidig kan du lytte til din yndlingsmusik, lydbøger eller podcast uden at fjerne opmærksomheden fra vejen. Du kan betjene Apple CarPlay med Siri-stemmestyring eller via touchskærmen.

Apple CarPlay, iPhone og Siri er registrerede varemærker tilhørende Apple inc.

*Tilgængelighed afhænger af udstyrsniveau.

TRÅDLØS ANDROID AUTO™

Fiat 500 har Android Auto™. Forbind din smartphone, og styr kort, musik, kontakter og meget mere uden at sætte sikkerheden på spil. Takket være den brugervenlige grænseflade vises dine apps på 7" touchskærm i HD-opløsning som letlæselige sider. Du kan streame din yndlingssang, podcast eller lydbog med Android Auto™.

Android Auto er varemærker tilhørende Google LLC. . For at bruge Android Auto på din bilskærm skal du bruge et Android Auto-kompatibelt køretøj, en Android-telefon, der kører Android 5.0 eller nyere, og Android Auto-appen. For at bruge Android Auto Wireless skal du have en af følgende • Enhver smartphone med Android 11.0 og et 5 GHz Wi-Fi-netværk. I EU skal smartphones opfylde yderligere lovkrav for at kunne bruge 5 GHz Wi-Fi-netværket i bilen. • Google eller Samsung smartphone med Android 10.0. • Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ eller Note 8-telefon, der kører Android 9.0.

*Tilgængelighed afhænger af udstyrsniveau.

CABRIOLET

Fiat 500 - en ægte cabriolet m. elektrisk kaleche til den stilbevidste livsnyder. Indbegrebet af det søde liv - eller "La Dolce Vita" som det hedder på italiensk.

*Tilgængelighed afhænger af udstyrsniveau.

Fiat 500e bagende
Fiat 500 set bagfra med nedrullet kaleche

YDEEVNE FOR 500-SERIEN: NY ENERGI I BYEN OG ALLE ANDRE STEDER

Indførelsen af mild-hybridteknologien i hele 500-serien gør den ikoniske bybil mere effektiv og forbedrer køreoplevelsen markant.

VELFUNGERENDE

Med mild-hybridteknologien er Fiat 500 og 500C mere effektive med lavere CO2-emissioner under kørslen, og de giver en mere afslappende og støjsvag køreoplevelse. Mild-hybridsystemet hjælper med accelerationen og giver mulighed for en glat og hurtig start af motoren ved bykørsel. Mild-hybridsystemet kræver ikke opladning, da den genvinder energi når du kobler ud, samt i bremsefaserne og sikrer dermed problemfri kørsel ind og ud af byen.

TAG KONTROLLEN

Med introduktionen af mild-hybridteknologien er det intuitive instrumentpanel i 500 og 500C blevet opdateret, så det viser nøgleindikatorer for batteriet. Det omfatter batteriniveauet og energiflowet (brug og genvinding), og panelet viser også, hvilket gear du bør vælge for at opnå den optimale effektivitet.
Fiat 500, set fra siden

SKRÆDDERSY DIN BIL

Byg din bil, så den passer til dine behov. Vælg bl.a. motortype, udstyr, farve og se nærmere på de forskellige finansieringsmuligheder.

DIMENSIONER

Bredde inkl. sidespejle:1900 mm

Bredde inkl. sidespejle: 1893 mm

Længde: 3571 mm

Højde: 1488 mm

Bagagerum: 185 dm3

Længde: 3632 mm

Højde: 1527 mm

Bagagerum: 185 - 550 liter

Bredde inkl. sidespejle: 1900 mm

Bredde inkl. sidespejle: 1893 mm

Længde: 3571 mm

Højde: 1488 mm

Bagagerum: 185 dm3

Længde 3632 mm

Højde 1527 mm

Bagagerum: 185 til 550 liter

Wismo

 

 


AKTUELLE KAMPAGNER

500 PRIVATLEASING

 

Se aktuelle kampagner for 500 privatleasing

500 KØB

 

Se aktuelle kampagner for 500 kontantkøb

Billederne er udelukkende vejledende, og nogle billeder viser muligvis versioner, udstyr, tilbehør og/eller ekstraudstyr, der kun er tilgængelige ved bestilling og afsluttet køb. De tilgængelige farver kan variere af tekniske og/eller konstruktionsmæssige samt kommercielle årsager, og er muligvis kun tilgængelige på biler på lager.

FIAT 500 - ET ITALIENSK IKON