Skip to content Skip to navigation

INFOTAINMENT

Fiat 500 giver de perfekte opkoblingsmuligheder på dine køreture takket være Uconnect™ radioen med den 7” store touchskærm, navigation, DAB, Apple CarPlay og Android Auto™.

INFOTAINMENT

APPLE CARPLAY™

Med Apple CarPlay kan du nemt forbinde din iPhone til Uconnect™ infotainmentsystemet og via den 7” store touchskærm med HD-opløsning kan du få rutevejledninger, foretage opkald, sende og modtage beskeder og lytte til Apple Music, lydbøger eller podcasts uden at fjerne opmærksomheden fra vejen. Du kan betjene Apple CarPlay med Siri-stemmestyring eller via touchskærmen.

CarPlay, iPhone og Siri er registrerede varemærker tilhørende Apple inc.

Klik her for at se kompatible enheder

ANDROID AUTO™

Fiat 500 har Android Auto™. Forbind din smartphone, og styr kort, musik, kontakter og meget mere uden at sætte sikkerheden på spil. Takket være den brugervenlige grænseflade vises dine apps på den 7" store touchskærm i HD-opløsning som letlæselige sider. Du kan lytte til Apple Music med Android Auto™. Det giver dig adgang til en uendelig spilleliste med 50 millioner sange, du kan streame uden reklamer.

Google, Google Play og Android Auto er varemærker tilhørende Google LLC.

Klik her for at se kompatible enheder

YDEEVNE FOR 500-SERIEN: NY ENERGI I BYEN OG ALLE ANDRE STEDER

Indførelsen af mild-hybridteknologien i hele 500-serien gør den ikoniske bybil mere effektiv og forbedrer køreoplevelsen markant.

HYBRID OG VELFUNGERENDE

Med mild-hybridteknologien er Fiat 500 og 500C mere effektive med lavere CO2-emissioner under kørslen, og de giver også en mere raffineret og afslappende køreoplevelse. Mild-hybridsystemet hjælper med accelerationen og giver mulighed for en glat og hurtig start af motoren ved bykørsel. Mild-hybridsystemet kræver ikke opladning med ledning. Det genvinder energi når du kobler ud og i bremsefaserne og sikrer dermed problemfri kørsel ind og ud af byen, samtidig med at det giver miljømæssige og økonomiske fordele.

TAG KONTROLLEN

Med introduktionen af hybridteknologien er det intuitive TFT-display i 500 og 500C blevet opdateret, så det viser nøgleindikatorer for batteriet. Det omfatter batteriniveauet og energiflowet (brug og genvinding), og TFT-displayet viser også, hvilket gear du bør vælge for at opnå den optimale effektivitet.


Du bliver kontaktet hurtigst muligt.

 

Billederne er udelukkende vejledende, og nogle billeder viser muligvis versioner, udstyr, tilbehør og/eller ekstraudstyr, der kun er tilgængelige ved bestilling og afsluttet køb. De tilgængelige farver kan variere af tekniske og/eller konstruktionsmæssige samt kommercielle årsager, og er muligvis kun tilgængelige på biler på lager.