Skip to content Skip to navigation

FIAT 500 - ET ITALIENSK IKON

En legende, der er forblevet tro mod sig selv og samtidig følger med tiden. Altid med på moden, men stadig helt original.

AKTUELLE KAMPAGNER 500

Fiat 500

Fiat 500

1.0 70 HK Hybrid Club

174.990,-

Fremhævet udstyr:

• 7" Touch Screen

• Apple CarPlay

• Parkeringssensor, bag

• El-sidespejle m. varme

• Aircondition

• FartpilotTilkøb cabriolet for +25.000,-

 

Mild hybrid benzin  21,7 km/l. CO2 106 g/km. Halvårlig ejerafgift 520,-.
Forbruget er angivet efter den nye WLTP-norm. Bilen er vist med metallak som ekstraudstyr. Prisen er ekskl. metallak og gælder så længe lager haves.

MILD HYBRID

Med mild-hybridteknologien er Fiat 500 og 500C mere effektive med lavere CO2-emissioner under kørslen, og de giver også en mere raffineret og afslappende køreoplevelse. Mild-hybridsystemet hjælper med accelerationen og giver mulighed for en glat og hurtig start af motoren ved bykørsel. Mild-hybridsystemet kræver ikke opladning med ledning. Det genvinder energi når du kobler ud og i bremsefaserne og sikrer dermed problemfri kørsel ind og ud af byen, samtidig med at det giver miljømæssige og økonomiske fordele.


500 Cabrio
- se prisliste her

 

Privatleasing
- se prisliste her

 

SKRÆDDERSY DIN BIL

Byg din bil, så den passer til dine behov. Vælg bl.a. motortype, udstyr, farve og beregn dit billån.

BYG DIN BIL »

 

* Betingelser: Den angivne maksimale rækkevidde er baseret på WLTP og blandet kørsel.  Priserne er ekskl. metallak/brillantlak. Bilerne er vist med ekstraudstyr. *Apple CarPlay kræver iPhone 5 eller nyere version med mobildækning. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Kampagnen kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Gælder så længe lager haves.