Skip to content Skip to navigation

SERVICE TIL DIN FIAT, DER ER FYLDT 5 ÅR ELLER ÆLDRE

Efterhånden som din Fiat bliver ældre, har den brug for mere pleje og vedligeholdelse. Og din Fiat holder længere end du måske tror, så længe du passer godt på den.

Er din bil mere end henholdsvis 5 eller 10 år gammel, tilbyder vi særligt fordelagtige serviceeftersyn, som er skræddersyet til din ældre Fiat. Serviceeftersynene indeholder alt det, der skal til for at holde din bil forsvarligt kørende til en ekstra god pris. Vi vil nemlig gerne være med hele vejen og sørge for, at din Fiat er i god og forsvarlig stand – også når den ikke længere er helt ny.

Det betyder, at du får en garanteret maksimumpris på dit serviceeftersyn, som afhænger af, om din bil er over 5 år eller 10 år.

BOOK DIT SERVICE 5+ ELLER 10+ HER

FORDELE VED SERVICE 5+/10+

✔ Din Fiat bliver professionelt behandlet af erfarne Fiat-mekanikere, som kender alt din bil

✔ Vi bruger udelukkende specialværktøjer og originale reservedele

✔ Servicehæftet stemples af et autoriseret Fiat-værksted, hvilket også er din garanti for, at service er udført i henhold til forskrifter

✔ Din Fiat er altid i drifts- og sikkerhedsmæssig god stand

 

VIL DU DELE DIN REGNING OP I MINDRE DELE?

Med Fiat Værkstedskonto kan du finansiere dit besøg over 10 eller 20 måneder – uden udbetaling, renter eller gebyrer. Du betaler kun din værkstedsregning. Læs mere om Fiat værkstedskonto her.


FIAT VÆRKSTEDSKONTO