Skip to content Skip to navigation

ABONNER PÅ DIN SERVICE OG SLIP FOR VÆRKSTEDSREGNINGER

 

En Fiat service- og reparationsaftale giver dig det fulde overblik og et sikkert budget. Du betaler et fast, månedligt beløb og slipper til gengæld for uforudsete værkstedsregninger. Med en Fiat Service- og reparationsaftale er din bil nemlig dækket for serviceeftersyn og reparationer* i den aftalte periode. 

 

For at sikre optimal vedligeholdelse af din Fiat er det vigtigt, at du følger Fiats retningslinjer for serviceeftersyn. Med en Service- og reparationsaftale er din Fiat i trygge hænder hos vores Fiat-teknikere. De sikrer, at din Fiat bliver passet og plejet efter fabrikkens forskrifter.

Aftalen kan tegnes op til 12 måneder fra bilens 1. indregistreringsdato. Prisen afhænger af, hvor lang tid og hvor mange km, du ønsker, aftalen skal dække.

 

*Se nærmere detaljer i kontraktbetingelser, herunder også visse undtagelser.

 

HVAD OMFATTER EN FIAT SERVICE- OG REPARATIONSAFTALE?

  • Service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til bilens servicehæfte
  • Tandrems-udskiftning i henhold til bilens servicehæfte
  • Nødvendige reparationer til opfyldelse af bilens primære drift og trafiksikkerhed, herunder udgifter til arbejdsløn og reservedele, udført af et autoriseret Fiat værksted i Danmark
  • Fejl på Aircondition / klimaanlæg, hvor udskiftning af defekt komponent er påkrævet
  • Udskiftning af pærer
  • Vinduesviskere udskiftes når de er defekte
  • Påfyldning af motorolie og sprinklervæske
 
 

FORDELE

✔ DU BETALER ET FAST MÅNEDLIGT BELØB, SOM DÆKKER BILENS SERVICEEFTERSYN, UDSKIFTNINGER OG REPARATIONER AF KOMPONENTER. 

 

✔ DU KAN FRIT VÆLGE MELLEM ALLE AUTORISEREDE FIAT-VÆRKSTEDER I DANMARK. SE OVERSIGT OVER VÆRKSTEDER »


✔ DIN FIAT ER ALTID I DRIFTS- OG SIKKERHEDSMÆSSIG GOD STAND. DESUDEN ER DU "FORSIKRET" IMOD DE FLESTE UFORUDSETE OMKOSTNINGER.


✔ ARBEJDET PÅ DIN FIATBLIVER ALTID FORETAGET AF SPECIALUDDANNEDE FIAT-TEKNIKERE MED HØJ EKSPERTISE, SOM BRUGER SPECIALVÆRKTØJER OG ORIGINALE RESERVEDELE.


✔ DU KAN FORVENTE EN HØJERE GENSALGSVÆRDI, NÅR DIN BIL ALTID ER SERVICERET HOS ET AUTORISERET VÆRKSTED OG I HENHOLD TIL FIATS FORSKRIFTER.

 

Læs vilkår og betingelser vedr. Service- og reparationsaftale her.

OPSIGELSE

En Fiat Service- og reparationsaftale kan altid opsiges inden for løbende måned + 1 måned. Opsigelsen sendes enten via mail til Fiat Danmark på serviceaftaler@kwbruun.dk

FÅ FLERE INFORMATIONER HOS DIN FORHANDLER