Et stil-ikon med uendelig meget personlighed.

Du har sikkert allerede mødt dens stilfulde side med Pop- og lounge-udgaverne. Lad nu den nye 500 Star blænde dig med strålende elegance.

Er du på udkig efter noget lidt mere vovet? Fiat 500 dyrker et endnu mere råt look i den dristige Fiat 500 Rockstar.

Fiat 500 Fra 129.990 kr.

120th JUBILÆUMSUDGAVE


Fiat fylder 120 år, og har i den anledning en helt særlig udgave af Fiat 500 til dig! Mød Fiat 500 120th og gør dig klar til en rejse i musikkens verden.

SE MERE

KAMPAGNER OG TILBUD


Se alle vore aktuelle kampagner her, og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

SE MERE

Ny Hybrid Motor

Oplev en helt ny måde at rejse på.
Ny Fiat 500, nu med helt ny mild-hybrid motor,
der vil føre dig ind i en verden af ​​fordele for dig og din omverden.
Oplev alle fordelene ved at køre hybrid.
New Hybrid Engine

ALT FOR DIG

Med introduktionen af den nye hybridteknologi drager Fiat 500 fordele af forbedret brændstofeffektivitet, en reduktion i CO2-emissioner under kørsel* samt en forbedret køredynamik og komfort. Hybridsystemet giver også mulighed for en stille og smidig start af forbrændingsmotoren ved Start&Stop -tilstanden

 

*I forhold til 1.2 69 hk motoren

THE HYBRID ENGINE

HVORDAN FUNGERER EN HYBRID MOTOR?

E-assist funktionen gør det muligt for den elektriske motor at hjælpe forbrændingsmotoren i accelerationsfasen og agil og smidig køreoplevelse. Med funktionerne E-coasting og E-braking behøver du ikke at oplade litiumbatteriet, da det effektivt genoplades når du motorbremser og når du aktivt bremser. Den udvidede Start&Stop funktion slukker motoren, når bilen kører under 30 km/t, hvilket giver en markant bedre brændstoføkonomi*.

 

*I forhold til 1.2 69 hk motoren

ALT HVAD DU BEHØVER LIGE FORAN DIG

Instrumentgruppen i Fiat 500 giver dig mulighed for at holde øje med alle informationer du har behov for.
Instrumentgruppen viser niveauet af strøm på batteriet, såvel som energistrømmen både i brugs- og opladningsfaserne.

Derudover vil en indikator anbefale, hvornår der skal skiftes gear eller skiftes til neutral for at aktivere den udvidede Start&Stop funktion.

Infotainment

Aldrig har stjernerne været så klare.
Music from the stars

Vinduerne ned. Musikken op.

500 er en fryd for øjne og øre. Stig ombord i den nye Fiat 500 Star eller 500 Rockstar, og få op til 6 måneders gratis Apple Music, og få mulighed for at streame mere end 50 millioner sange uden reklamer.

Du kan lytte til Apple Music på alle dine enheder, med Apple Carplay.
So brilliant – Apple Carplay

En lysende samling – Apple Carplay

Hop ombord i din Fiat 500, og oplev en mere sikker og smart måde at bruge din iPhone på, imens du kører. Takket være Apple Carplay skal du blot tilslutte din iPhone til UconnectTM HD-displayet for at få rutevejledninger, foretage opkald, sende og modtage beskeder og lytte til Apple Music, lydbøger eller podcasts, alt imens du holder fokus på vejen. Du kan styre CarPlay med Siri-stemmestyring eller den 7” store touch skærm.

Vil du vide mere? : LÆS MERE OM APPLE CARPLAY
The Mopar<sup>&reg;</sup> system

Mopar®-systemet

Takket være Uconnect LIVE-appen har du alle dine Mopar®-tjenester med dig. Desuden vil du være i stand til at kontrollere din Fiat 500’s status og bevægelser direkte fra din smartphone. Med fjernbetjeningen vil du være i stand til at se, hvor du parkerede din bil, styre dørlåsene, og du modtager push-beskeder, hvis du har glemt noget i bilen.