Skip to content Skip to navigation

FOR EN UNIK KØRE- OG LYDOPLEVELSE

INFOTAINMENT

Cinerama Infotainment-systemet i den nye Fiat 500 med sit lyse 10,25" display altid bredt og klart under dine øjne. Glem ikke den ultrahurtige Bluetooth, der forbinder alle smartphones i bilen i mindre end 5" fra døråbningen. Den smartphone-lignende grænseflade, med skærmlayout, der kan tilpasses, gør infotainmentsystemet nemt at bruge, plus en naturlig sproggenkendelse tillader interaktion ved blot at sige "Hej Fiat". Ydermere vil du takket være "over the air"-teknologien være i stand til at opdatere dit infotainmentsystem og tilsluttede tjenester hvor som helst og når som helst tid, uden at gå på værkstedet.

TRÅDLØS APPLE CARPLAY

Den nye Fiat 500 electric er kompatibel med Apple CarPlay. Tilslut din iPhone til Uconnect ™ 10,25" displayet og styr Apple CarPlay trådløst med Siri stemmestyring eller touch-skærmen. Trådløs Apple CarPlay er den smartere og sikrere måde at bruge din iPhone på din bil. Du kan få rutevejledning, foretage opkald, sende og modtage beskeder og lytte til Apple Music, lydbøger eller podcasts, mens du stadig holder fokus på vejen.

CarPlay, iPhone og Siri er registrerede varemærker tilhørende Apple inc.

Klik her for at udforske de kompatible enheder.

TRÅDLØS ANDROID AUTO ™

Den nye Fiat 500 electric er også kompatibel med Android Auto™, og den kan oprette forbindelse trådløst (med kompatible telefoner). Når din smartphone er forbundet til bilen, viser den brugervenlige grænseflade dine apps på Uconnect ™ 10,25" displayet. Du kan administrere musik og kontakter, og takket være Google Maps kan du udforske kort, trafikforhold i realtid, direkte fra touch-skærmen og uden at sætte sikkerheden i fare.

Google, Google Play, Android Auto er varemærker tilhørende Google LLC. For at bruge Android Auto på din bilskærm skal du bruge et Android Auto-kompatibelt køretøj, en Android-telefon, der kører Android 5.0 eller nyere, og Android Auto-appen. For at bruge Android Auto Wireless skal du have en af følgende

- Enhver smartphone med Android 11.0 og et 5 GHz Wi-Fi-netværk. I EU skal smartphones opfylde yderligere lovkrav for at kunne bruge 5 GHz Wi-Fi-netværket i bilen.

- Google eller Samsung smartphone med Android 10.0.

- Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ eller Note 8-telefon, der kører Android 9.0.

Klik her for at udforske de kompatible enheder.