Fiat kampagner og tilbud

design-dage

FIAT 500 DELUXE

DET ULTIMATIVE DESIGNIKON UDEN FØRSTEGANGSYDELSE

Uovertruffen køreglæde, dejlig komfort og masser udstyr som bl.a. navigation, klimaanlæg, lædersæder og fartpilot. Lyder det attraktivt, så er en Fiat 500 et sikkert valg. Lige nu kan blive godt kørende til en ekstremt lav førstegangsydelse.

SE MERE
500-dream

120 ÅRS JUBILÆUM - 10 ÅRS GARANTI

TILBUDDET GÆLDER ALLE FIAT MODELLER I FORBINDELSE MED FINANSIERING.

Fiat fylder 120 år og det fejres med at vi tilbyder 120 måneders garanti (10 år) på alle vores modeller i forbindelse med finansiering. Ved finansiering af en ny Fiat får du derfor lige nu 10 års fabriksgaranti – så behøver du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter på din bil de næste 10 år eller 120 måneder.

SE MERE
black_and_white

FIAT 500 BLACK & WHITE

LUKSUS PÅ PRIVATLEASING

Apple Carplay og 7" touchskærm, lædersæder, klimaanlæg og meget mere - med 500 Black og White kampagneudgaverne får du det hele, og den fås både som Cabriolet eller med lækkert Panorama glastag - og selvfølgelig yderst attraktiv privatleasing.

SE MERE
500L FAMILY

STORT LAGERSALG

VELUDSTYREDE BILER TIL LAVPRIS

Vi holder lige nu stort lagersalg og har biler til omgående levering. Vi tilbyder et begrænset antal veludstyrede Fiat Tipo 5-dørs, som byder på italiensk stil og masser af plads, komfort og fleksibilitet fra kun 164.990 kr.

SE MERE
500L

FIAT 500L WAGON FAMILY

DANMARKS BILLIGSTE PRIVATLEASING AF 7-PERSONERSBIL

Fiat 500L Wagon har alt hvad du kan ønske dig og forvente af en familiebil, plads, komfort, teknologi og motorkraft.

SE MERE