Skip to content Skip to navigation

  FIAT 500 - ET ITALIENSK IKON

  Italiensk ikon

  Unikt italiensk ikon - Originalt design med et moderne twist

  Mild-hybridteknologi

  Mild-hybridteknologi sikrer en mere effektiv og støjsvag motor, som giver en afslappende køreoplevelse

  Udstyrsniveauer

  Kør komVælg mellem de veludstyrede udstyrsniveauer Club eller Dolcevita (begge fås også som Cabrio)fortabelt til din næste destination

  SIKKERHEDSSYSTEMER TIL EN FORNØJELIG KØREOPLEVELSE

  Hybriden Fiat 500 og 500C kommer med forskellige teknologiske funktioner, der hjælper dig med at køre mere sikkert og nyde din tid bag rattet.

  DRAG AFSTED I FIAT 500

  Indstil din hastighed, mens du kører. 500 vil hjælpe dig med at beholde den under hele ruten. Med fartpilot vil du altid køre på den mest behagelige måde selv under de længste ture.

  INGEN BEKYMRINGER, BARE KØR

  Indstil din maksimale hastighedsgrænse direkte fra rattet i din hybridbil. Hastighedsbegrænseren vil advare dig, når du overskrider den

  SIKKERHED KOMMER ALTID FØRST

  Fører- og passagerairbags, sideairbags, vinduesairbags og førerens knæairbags: et samlet antal på 7 airbags leveres af 500 og 500C hybriden til sikkerheden for dig selv og dine passagerer.

  ALTID EN GOD START

  Hill Holder-funktionen holder bremserne og forhindrer køretøjet i at rulle baglæns. En meget nemmere og mere sikker måde at starte på skråninger.

  ESC

  Kør sikkert, altid: Fiat 500 og 500 Cabrio giver dig total kontrol, selv under nødmanøvrer eller på glatte overflader takket være ABS og ESC stabilitetskontrol.

  EKSTERIØR - "Pure Chiquecento"

  Den elektriske Fiat 500 er kendetegnet ved et nymodernet klassisk, kompakt design, der har afsæt i bilens italienske rødder og ophav.

  Fiat 500 front

  INTERIØR

  Den elektriske Fiat 500 er kendetegnet ved et nymodernet klassisk, kompakt design, der har afsæt i bilens italienske rødder og ophav.

  *Tilgængelighed afhænger af udstyrsniveau.

  Fiat 500 Lædersæder

  Den italienske stil og kvalitetsmaterialer kan mærkes i hver afkrog af kabinen - bl.a. i kraft af premium-sæder m. Fiat monogram og "500"-signaturlogoet. *afhænger af udstyrsniveau.

  Fiat 500 Display

  INFOTAINMENT

  Fiat 500 giver de perfekte opkoblingsmuligheder på dine køreture takket være Uconnect™ radioen med 7” touchskærm, navigation, DAB, Apple CarPlay og Android Auto™.

  TRÅDLØS APPLE CARPLAY

  Med Apple CarPlay kan du nemt forbinde din iPhone til Uconnect™ infotainmentsystemet. Via 7” touchskærm med HD-opløsning kan du få rutevejledninger, foretage opkald, sende og modtage beskeder, samtidig kan du lytte til din yndlingsmusik, lydbøger eller podcast uden at fjerne opmærksomheden fra vejen. Du kan betjene Apple CarPlay med Siri-stemmestyring eller via touchskærmen.

  Apple CarPlay, iPhone og Siri er registrerede varemærker tilhørende Apple inc.

  *Tilgængelighed afhænger af udstyrsniveau.

  TRÅDLØS ANDROID AUTO™

  Fiat 500 har Android Auto™. Forbind din smartphone, og styr kort, musik, kontakter og meget mere uden at sætte sikkerheden på spil. Takket være den brugervenlige grænseflade vises dine apps på 7" touchskærm i HD-opløsning som letlæselige sider. Du kan streame din yndlingssang, podcast eller lydbog med Android Auto™.

  Android Auto er varemærker tilhørende Google LLC. . For at bruge Android Auto på din bilskærm skal du bruge et Android Auto-kompatibelt køretøj, en Android-telefon, der kører Android 5.0 eller nyere, og Android Auto-appen. For at bruge Android Auto Wireless skal du have en af følgende • Enhver smartphone med Android 11.0 og et 5 GHz Wi-Fi-netværk. I EU skal smartphones opfylde yderligere lovkrav for at kunne bruge 5 GHz Wi-Fi-netværket i bilen. • Google eller Samsung smartphone med Android 10.0. • Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ eller Note 8-telefon, der kører Android 9.0.

  *Tilgængelighed afhænger af udstyrsniveau.

  CABRIOLET

  Fiat 500 - en ægte cabriolet m. elektrisk kaleche til den stilbevidste livsnyder. Indbegrebet af det søde liv - eller "La Dolce Vita" som det hedder på italiensk.

  *Tilgængelighed afhænger af udstyrsniveau.

  Fiat 500e bagende
  Fiat 500 set bagfra med nedrullet kaleche

  YDEEVNE FOR 500-SERIEN: NY ENERGI I BYEN OG ALLE ANDRE STEDER

  Indførelsen af mild-hybridteknologien i hele 500-serien gør den ikoniske bybil mere effektiv og forbedrer køreoplevelsen markant.

  HYBRID OG VELFUNGERENDE

  Med mild-hybridteknologien er Fiat 500 og 500C mere effektive med lavere CO2-emissioner under kørslen, og de giver en mere afslappende og støjsvag køreoplevelse. Mild-hybridsystemet hjælper med accelerationen og giver mulighed for en glat og hurtig start af motoren ved bykørsel. Mild-hybridsystemet kræver ikke opladning, da den genvinder energi når du kobler ud, samt i bremsefaserne og sikrer dermed problemfri kørsel ind og ud af byen.

  TAG KONTROLLEN

  Med introduktionen af mild-hybridteknologien er det intuitive instrumentpanel i 500 og 500C blevet opdateret, så det viser nøgleindikatorer for batteriet. Det omfatter batteriniveauet og energiflowet (brug og genvinding), og panelet viser også, hvilket gear du bør vælge for at opnå den optimale effektivitet.
  Fiat 500, set fra siden

  VIDEO PRÆSENTATION

  Kom tættere på 500.

  Videoen er en generel præsentation af Fiat 500 og tilgængeligt udstyr afhænger af modelniveau.

  SKRÆDDERSY DIN BIL

  Byg din bil, så den passer til dine behov. Vælg bl.a. motortype, udstyr, farve og beregn dit billån.

  DIMENSIONER

  Bredde inkl. sidespejle:1900 mm

  Bredde inkl. sidespejle: 1900 mm

  Længde: 3632 mm

  Højde: 1527 mm

  Bagagerum: 185 - 550 liter

  Længde: 3632 mm

  Højde: 1527 mm

  Bagagerum: 185 - 550 liter

  Bredde inkl. sidespejle: 1900 mm

  Bredde inkl. sidespejle: 1900 mm

  Længde: 3632 mm

  Højde: 1527 mm

  Bagagerum: 185 til 550 liter

  Længde 3632 mm

  Højde 1527 mm

  Bagagerum: 185 til 550 liter

   

   


  AKTUELLE KAMPAGNER

  500 PRIVATLEASING

   

  Se aktuelle kampagner for 500 privatleasing

  500 KØB

   

  Se aktuelle kampagner for 500e kontantkøb

  Billederne er udelukkende vejledende, og nogle billeder viser muligvis versioner, udstyr, tilbehør og/eller ekstraudstyr, der kun er tilgængelige ved bestilling og afsluttet køb. De tilgængelige farver kan variere af tekniske og/eller konstruktionsmæssige samt kommercielle årsager, og er muligvis kun tilgængelige på biler på lager.