SERVICE

En verden af tjenester, der er specielt designet til vores kunder og deres køretøjer, så vi kan imødekomme alle behov, fra reservedele til kundeservice.

Find et værksted

Har du brug for kvalificeret hjælp? Find nærmeste autoriserede Fiat værksted og giv din Fiat al den opmærksomhed, den fortjener.
Find et værksted

myFiat

Registrer din bil på my.fiat.com og træd ind i en verden af fordele og tilbud designet udelukkende til dig. Sikker vedligeholdelse, det mest eksklusive tilbehør, tilpassede tilbud og påmindelser om planlagte aftaler.

Tilmeld dig her

Reservedele

Dem der kender hver eneste detalje og komponent i en Fiat, kan tage godt af den og sikre pålidelighed, komfort og ydeevne. Derudover er de originale reservedele, der distribueres af Mopar®, udtænkt og designet til at opretholde de oprindelige egenskaber ved din Fiat på lang sigt.

Mere om reservedele

Originalt tilbehør

Oplev linjen med tilbehør designet til at give din Fiat alle de egenskaber du behøver med en sporty personlighed, stil og komfort. Hvis du søger tilbehør designet i direkte til din Fiat, tilbyder Mopar® præcis det, du leder efter.

Mere om tilbehør

Garanti og vedligehold

Har du købt en Fiat? Oplev alle de fordele, der tilbydes via garanti og vedligehold designet til at sikre, at du kan køre med fuldstændig ro i sindet.

Se mere
Mere detaljer

Garanti


Prisen på din nye Fiat omfatter en 24 måneders garanti, som løber fra bilens første registreringsdato, og har ingen kilometerbegrænsning.

Vejhjælp


Læs mere om fordelene ved vejhjælp.

Vedligehold


Alle biler skal serviceres regelmæssigt – læs mere om planlagt service på din bil.

Instuktionsbøger


Har du mistet din instruktionsbog eller servicebog? Find den online.

Mopar® Vehicle Protection

Mopar®Vehicle Protection tilbyder en vifte af vedligeholdelses- og garantiservices godkendt af FCA. Tjenester for at sikre, at al vedligeholdelse arbejde udføres af forhandlere og værksteder er godkendt af Fiat Chrysler Automobiles (FCA). Reparationerne udføres af højt kvalificerede teknikere og specialister, der kun benytter originale reservedele.
Se mere

Promotions for the Customer

Se aktuelle tilbud fra Mopar®

Se tilbud

Hvad er Mopar®?

Mopar® er den del af Fiat Chrysler Automobiles, som leverer originale dele, tilbehør og alle servicer, som er dedikeret til at passe og vedligeholde biler fra Fiat Chrysler Automobiles Denmark A/S.
Se mere

Kundeservice

Har du brug for oplysninger eller hjælp? Søger du et autoriseret værksted eller en forhandler?
Se Mere
Du kan kontakte Kundeservice på frikaldsnummeret 0080034280000, kontakte Fiat Kundeservice på tlf.: 80608800, eller du kan kontakte os via "Kontakt" på fiat.dk.