Performance og Sikkerhed

1.2 69 HK Benzin

 

69

MAKS. YDELSE

KW (HK) VED OMDR./MIN.

51(69) @5500

102

MAKS. DREJNINGSMOMENT

NM VED OMDR./MIN.

102 @ 3.000

164

TOPFART

(km/t)

14,2

ACCELERATION (sek.)

0-100 km/t

15,6

BRÆNDSTOFFORBRUG

(km/l) WLTP

148

CO2-EMISSION (g/km)

(g/km)

Miljønorm:

Euro 6D-temp

Fås med manuel gearkasse.

5-trins manuel gearkasse

Brændstofforbrug er bestemt på grundlag af den nye WLTP-testprocedure i henhold til Forordning (EU) 2017/1347. CO2-tal, der er bestemt på grundlag af den udgående testcyklus i henhold til forordning (EU) 2017 / 1152-1153, vil blive brugt til at beregne køretøjets afgift ved første registrering. Sammenlign kun rækkevidden med andre biler, der er testet med de samme tekniske procedurer. Disse tal afspejler muligvis ikke kørselsresultaterne i virkeligheden, hvilket afhænger af en række faktorer, inklusive eventuelt ekstraudstyr (efter registrering), vejret, kørestil og køretøjsbelastning.

Ombord

Sikkerheden er i top med 6 airbags foran: Pandas airbags er designet til at sikre det højeste niveau af sikkerhed for alle bilens passagerer. De forreste nakkestøtter har piskesmældsbeskyttelse i tilfælde af du bliver ramt bagfra. Og bagsæderne har IsoFix beslag til montering af børnesæde, så selv dine mindste passagerer altid er i sikkerhed. Panda er som en af få i klassen udstyret med 5 seler.

airbag Fiat Panda sicurezza

En robust fysik

I tilfælde af kollision reagerer Panda sikkert og robust, og det er hele formålet med karosseriet af højstyrkestål, som er modstandsdygtigt over for deformation, idet det kun deformeres på specialdesignede punkter.

scocca Fiat Panda

Fast grund under fødderne

Ubekymret kørsel: Din familie er i sikkerhed. Med Panda har du fuld kontrol over kritiske manøvrer, også på glatte overflader takket være ESC-systemet (Electronic Stability Control), som omfatter ABS, EDB, BAS og Hill Holder. Ydermere er Panda udstyret med dual drive city servostyring der gør det endnu nemmere at manøvre rundt med bilen.

Fiat Panda sicurezza

Med Panda er ingen bakke for stejl

Med Panda får du en flyvende start, selv op ad bakke, takket være Hill Holder, som letter din igangsætning ved at forhindre bilen i at trille baglæns.

Hill Holder Fiat Panda comportamento stradale

Sikkerhed med sikkerhed på

Automatisk City nødbremse kommer som standard til din Panda. Det fungerer ved hastigheder på op til 30 km/t, registrerer afstanden til en forhindring eller et andet køretøj forude og kommer til undsætning med en automatisk katastrofeopbremsning.

City brake control auto Fiat Panda