Performance og Sikkerhed

Panda 1.0 70 hk Hybrid

 

70

MAKS. YDELSE

KW (HK) VED OMDR./MIN.

51(70) @6250​

92

MAKS. DREJNINGSMOMENT

NM VED OMDR./MIN.

92 (9,38) @ 3.500

155

TOPFART

(km/t)

14,7

ACCELERATION (sek.)

0-100 km/t

17,8

BRÆNDSTOFFORBRUG

(km/l) WLTP

126

CO2-EMISSION (g/km)

(g/km)

Miljønorm:

Euro 6D-temp

Fås med manuel gearkasse.

6-trins manuelt gear
Brændstofforbrug er bestemt på grundlag af den nye WLTP-testprocedure i henhold til Forordning (EU) 2017/1347. CO2-tal, der er bestemt på grundlag af den udgående testcyklus i henhold til forordning (EU) 2017 / 1152-1153, vil blive brugt til at beregne køretøjets afgift ved første registrering. Sammenlign kun rækkevidden med andre biler, der er testet med de samme tekniske procedurer. Disse tal afspejler muligvis ikke kørselsresultaterne i virkeligheden, hvilket afhænger af en række faktorer, inklusive eventuelt ekstraudstyr (efter registrering), vejret, kørestil og køretøjsbelastning.

Ombord

Sikkerheden er i top med 6 airbags foran: Pandas airbags er designet til at sikre det højeste niveau af sikkerhed for alle bilens passagerer. De forreste nakkestøtter har piskesmældsbeskyttelse i tilfælde af du bliver ramt bagfra. Og bagsæderne har IsoFix beslag til montering af børnesæde, så selv dine mindste passagerer altid er i sikkerhed. Panda er som en af få i klassen udstyret med 5 seler.

airbag Fiat Panda sicurezza

En robust fysik

I tilfælde af kollision reagerer Panda sikkert og robust, og det er hele formålet med karosseriet af højstyrkestål, som er modstandsdygtigt over for deformation, idet det kun deformeres på specialdesignede punkter.

scocca Fiat Panda

Fast grund under fødderne

Ubekymret kørsel: Din familie er i sikkerhed. Med Panda har du fuld kontrol over kritiske manøvrer, også på glatte overflader takket være ESC-systemet (Electronic Stability Control), som omfatter ABS, EDB, BAS og Hill Holder. Ydermere er Panda udstyret med dual drive city servostyring der gør det endnu nemmere at manøvre rundt med bilen.

Fiat Panda sicurezza

Med Panda er ingen bakke for stejl

Med Panda får du en flyvende start, selv op ad bakke, takket være Hill Holder, som letter din igangsætning ved at forhindre bilen i at trille baglæns.

Hill Holder Fiat Panda comportamento stradale