PANDA CITY CROSS
MIDLERTIDIGT UDSOLGT

SUV-stil og samme dristige Fiat Panda karakter som altid.

Teknologi

Uconnect Fiat Panda City Cross

Smartphone-tilslutning

Du kan slutte din smartphone til UConnect™-radioen med MP3-afspiller, Aux-indgang og Bluetooth eller bruge USB-porten i opbevaringsrummet foran passagersædet. Eller du kan slutte enheden til det andet stik ved siden af holderen for at oplade din telefon. Så hele verden er inden for rækkevidde i din Panda City Cross.
find my car Fiat Panda City Cross

Ganske enkelt teknologisk

Din spilleliste, dine foretrukne radiostationer, kontakter, kort, temperatur og endda Find min bil. Brug alle de apps, du vil, for at gøre hver tur i din Panda City Cross mere enkel og behagelig.
Mobile apps Fiat Panda City Cross infotainment

Gør køreturen enkel med din smartphone.

Når dit eventyr er udfordrende, skal din rejse være let: Derfor er der i Panda City Cross tilføjet ny teknologi i form af Panda UConnect. Når du gratis har downloadet appen til din smartphone, kan du foretage telefonopkald, lytte til radioen og bruge eco:Drive, Find min bil og alle de andre funktioner, der gør hver tur til en fornøjelse.
start and stop Fiat Panda City Cross

Minimalt brændstofforbrug, maksimal fornøjelse

Når du standser, standser motoren. Panda City Cross's Start&Stop-teknologi er designet til at mindske brændstofforbruget sammen med GSI'en (Gear Shift Indicator), som viser dig, hvornår det er mest fordelagtigt at skifte gear.