PANDA
PANDA
PANDA TILGÆNGELIG SOM:
PANDA
PANDA
PANDA TILGÆNGELIG SOM:

DIN VERDEN, INDEN FOR DIN RÆKKEVIDDE

Uconnect™ radioen og den 7” store touch skærm gider dig mulighed for at nyde musik og tislutte dine enheder nemt og enkelt.

APPLE CARPLAY

Tilslut din iPhone til Uconnect™-displayet på 7", og betjen Apple CarPlay med Siri-stemmekommandoer eller touchskærmen. Trådløs Apple CarPlay er den smartere og sikrere måde at bruge din iPhone på i bilen. Du kan få rutevejledning, foretage opkald, sende og modtage beskeder og lytte til Apple Music, lydbøger eller podcasts, mens du stadig holder fokus på vejen.

Klik her for at se kompatible enheder.

CarPlay, iPhone og Siri er registrerede varemærker tilhørende Apple inc.

ANDROID AUTO™

Den nye Panda er også kompatibel med Android Auto™. Så snart din smartphone er forbundet til bilen, viser den brugervenlige grænseflade dine apps på Uconnect™-skærmen på 7". Du kan administrere din musik og dine kontakter, og takket være Google Maps kan du se kort og tjekke trafiksituationen i realtid direkte fra touchskærmen uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Google, Google Play og Android Auto™ og Waze er varemærker tilhørende Google LLC.

Hvis du vil bruge Android Auto™ på bilens display, skal du bruge et Android Auto-kompatibelt køretøj, en Android-telefon, der kører Android 5.0 eller nyere, og Android Auto-appen.

Klik her for at se kompatible enheder.

UTROLIGT ALSIDIG

HYBRID

Med den hybride 1.0 70 hk-motor, der er tilgængelig i Panda-serien, kan du køre og komme rundt på en langt mere bekvem og økonomisk måde: Ikke alene reducerer den CO₂ -udledningen med op til 30 %, den giver også en bedre kørekomfort. Med Panda-serien er det nemmere at spare penge og passe på miljøet.

*Ifølge NDc2-homologisering vs. tidligere 1.2 benzin

YDEEVNE

1.0 70HK HYBRID

1.0 70HK HYBRID

999

Cylindervolumen (cm3)

51 (70) 6000

Maks. ydelse kW (CV – CE) @rpm

92(9,38) 3500

Maks. drejningsmoment Nm (kgm – CE) @rpm

164

Tophastighed (km/t)

EURO 6D FINAL

EURO6

GEARTYPE

5-TRINS MANUEL GEARKASSE