Ladeløsninger fra Clever

Altid strøm i nærheden med Clever

Fiat har valgt Clever som partner, så du aldrig skal bekymre dig om at få strøm på din elbil. MedClever kan du lade, når og hvor du vil - på farten, ved supermarkeder og shoppingcentre, ibyerne, på arbejdspladsen - og selvfølgelig derhjemme. Gør som tusindvis af danskere, og bliv endel af Clevers store fællesskab.

Ladeløsninger til ethvert behov

Clever er opladning til din Fiat på dine præmisser. Clever Box er tænkt til dig, der kun lader hjemme i indkørslen og Clever One er til dig, der vil have fuld adgang til opladning hjemme og på Danmarks største ladenetværk.Og skulle dit ladebehov ændre sig på et senere tidspunkt, så ændrer du bare produkt. Clever er et valg om at lade opladning være ubesværet og simpelt, så du får ægte frihed på farten

Clever One & Clever Box

Clever Box

Til dig, der lader derhjemme og ønsker en Clever-ladeboks i din indkørsel samt rabat på Clevers ladenetværk.

Med Clever Box får du:
Rabat på Danmarks største ladenetværkDin egen intelligente Clever-ladeboksAutomatisk refusion af elafgift 

Serviceaftale:
99 kr./md.**
  
Køb og installation af ladeboks:
Ny installation: 8.999 kr.**
Udskiftning af ladeboks fra anden udbyder: 6.499 kr.** 

 **Serviceaftalen udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Mindstepris i bindingsper. (2 mdr.): 9.197 kr.

Installation: clever.dk/installation

Krav til installation v. udskiftning: Clever.dk/udskift-ladeboks

12 mdr. strøm med Clever og installation af ladeboks – helt gratis!

Overvejer du at købe eller privatlease en Fiat 500e, så er der ekstra god grund til at slå til. Netop nu får du nemlig både 12 mdr. ubegrænset opladning og gratis installation* af Clevers intelligent ladeboks med i prisen. Så kan du altid vågne til et fuldt batteri og massere af elektrisk køreglæde.

Kom ned til din lokale Fiat-forhandler og hør nærmere. Tilbuddet gælder t.o.m. 31.06.24. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. Ekstraomk. kan forekomme f.eks. ved grave- eller stilladsarbejde.

Læs mere om kampagnen her

Få Intelligent opladning hjemme hos dig

Med en ladeboks fra Clever i carporten, får du adgang til intelligent opladning. Så behøver du ikke længere holde øje med elpriserne og elnettet belastning, hver gang din Fiat skal lade.Du skal bare fortælle Clevers app, hvornår du skal bruge din bil, og hvor meget den skal lades op. Så skræddersyer boksen en ladeplan specifikt til dig. Det er ægte frihed til at lade, som du vil.

Læs mere her