DEN NYE 500 HYBRID
LAUNCH EDITION

Den ikoniske bybil bliver sjovere

SAMME UDTRYK, NYT INDTRYK
500 – kør hybrid med stil.

HVORFOR SKIFTE TIL HYBRID?

At skifte til mild hybrid giver ikke kun endnu mere køreglæde. Det giver også dig som ejer fordele.
TOTAL ADVANTAGE

Takket være introduktionen af ​​mild hybridteknologi er den nye Fiat 500 Hybrid Launch Edition ikke bare mere effektiv, med de lavere CO2-emissioner under kørsel, men giver også en mere raffineret og afslappende køreoplevelse. Hybridsystemet hjælper med accelerationen og giver en mere jævn og hurtigere motorstart under Start & Stop-fasen.
TOTAL FREEDOM

REN FRIHED

Absolut frihed. Kør hvorhen du vil, når du vil. Mild hybrid systemet oplader sig selv og kræver ikke at blive ladet op via et kabel. Systemet genvinder energi når man kører i frigear eller bremser, hvilket er med til at give en problemfri og sikker kørsel ind og ud af byen, Samtidig med det er økonomisk fordelagtigt.


Eksteriør

Hybrid helt ind i sjælen, men i en unik stil.
Det umiskendelige ikoniske 500-design.INTERIØR

Sofistikerende lækker.

INFOTAINMENT

BE IN CHARGE

TAG KONTROLLEN

Det kræver kun et hurtigt blik på den teknologiske avancerede TFT-skærm i de nye 500 og 500C Mild Hybrid Launch Edition at tjekke, at alt er under kontrol. Selv hybridmotorens batteriniveau.
APPLE CARPLAY

APPLE CARPLAY

Takket være Apple CarPlay kan du nemt forbinde din Iphone til Fiat 500/500C Uconnect™ system. Med en 7” stor farve touchskærm kan du nemt få adgang til at, foretage opkald, sende og modtage beskeder, få rutevejledning og lytte til Apple music, lydbøger eller podcast helt uden at fjerne opmærksomheden fra det vigtigste, nemlig vejen.

Klik her for at læse mere om kompatible enheder.

Apple CarPlay, iPhone og Siri er registrerede varemærker tilhørende Apple Inc.