Skip to content Skip to navigation

DIN VERDEN, INDEN FOR DIN RÆKKEVIDDE

Uconnect™ radioen og den 7” store touch skærm gider dig mulighed for at nyde musik og tislutte dine enheder nemt og enkelt.

APPLE CARPLAY

Tilslut din iPhone til Uconnect™-displayet på 7", og betjen Apple CarPlay med Siri-stemmekommandoer eller touchskærmen. Trådløs Apple CarPlay er den smartere og sikrere måde at bruge din iPhone på i bilen. Du kan få rutevejledning, foretage opkald, sende og modtage beskeder og lytte til Apple Music, lydbøger eller podcasts, mens du stadig holder fokus på vejen.

Klik her for at se kompatible enheder.

CarPlay, iPhone og Siri er registrerede varemærker tilhørende Apple inc.

ANDROID AUTO™

Den nye Panda er også kompatibel med Android Auto™. Så snart din smartphone er forbundet til bilen, viser den brugervenlige grænseflade dine apps på Uconnect™-skærmen på 7". Du kan administrere din musik og dine kontakter, og takket være Google Maps kan du se kort og tjekke trafiksituationen i realtid direkte fra touchskærmen uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Google, Google Play og Android Auto™ og Waze er varemærker tilhørende Google LLC.

Hvis du vil bruge Android Auto™ på bilens display, skal du bruge et Android Auto-kompatibelt køretøj, en Android-telefon, der kører Android 5.0 eller nyere, og Android Auto-appen.

Klik her for at se kompatible enheder.

UTROLIGT ALSIDIG

HYBRID

Med den hybride 1.0 70 hk-motor, der er tilgængelig i Panda-serien, kan du køre og komme rundt på en langt mere bekvem og økonomisk måde: Ikke alene reducerer den CO₂ -udledningen med op til 30 %, den giver også en bedre kørekomfort. Med Panda-serien er det nemmere at spare penge og passe på miljøet.

*Ifølge NDc2-homologisering vs. tidligere 1.2 benzin

YDEEVNE

Billederne er udelukkende vejledende, og nogle billeder viser muligvis versioner, udstyr, tilbehør og/eller ekstraudstyr, der kun er tilgængelige ved bestilling og afsluttet køb. De tilgængelige farver kan variere af tekniske og/eller konstruktionsmæssige samt kommercielle årsager, og er muligvis kun tilgængelige på biler på lager.