Fiat, fremtiden er på rette vej

Mediebegivenheden "Fiat, THE FUTURE IS ON TRACK" blev afholdt på La Pista 500: den berømte Lingotto rooftrack af Olivier Francois, Fiat CEO og Stellantis CMO. Den nye Fiat 600e og den nye Fiat Topolino fik deres verdenspremiere og markerede et nyt kapitel i Fiat-planen, der yderligere styrker mærkets lederskab inden for bæredygtig bymobilitet.

På datoen for 500's fødselsdag fejrer Fiat mærkets succesfulde rejse i de seneste år med et overblik: både over dets nutid og dets vision for en lys og spændende fremtid. Begivenheden var også anledningen til at introducere den udvidede 500e-familie: den nye Fiat Topolino, 500's lillesøster, og den nye Fiat 600e, storesøsteren. 
Olivier Francois, Fiat CEO og Stellantis CMO, sagde: "Fiats fremtid er på rette spor. På to år har vi gjort Fiat mere profitabel og mere global end nogensinde. Fiat er blevet det største Stellantis-brand målt i volumen og førende på 3 store markeder - Italien, Brasilien og Tyrkiet - i 3 forskellige regioner. Fiat har en klar rolle: et skarpt fokus på enkelhed, lateral tænkning, glæde og social relevans. Alt dette gør os mere attraktive for Stellantis: og et brand, der er værd at investere i, i stor stil. Takket være Stellantis har vi adgang til flere ressourcer, investeringer og synergier. Så Fiat er virkelig tilbage. I løbet af de næste 3 år vil vores produktplan få Fiat tilbage, hvor den hører til: en leder, et benchmark, et lovebrand. I dag præsenterer vi de første frugter af denne nye æra "powered by Stellantis": 500e-familien bliver meget større med en lillesøster, Topolino, og en storesøster, den nye 600e.

"Fiats fremtid er på rette spor. På to år har vi gjort Fiat mere rentabel og mere global end nogensinde."

       

Ny Fiat Topolino: Urban mobilitet i italiensk stil

Fiat fortsætter sin mission med at udvikle bæredygtig mobilitet til byerne, hvor elektrisk kørsel bliver let og tilgængelig for alle. Glædesfyldt, 100% elektrisk - i stand til at komme ind og parkere overalt - og kun 2,53 meter lang er den mere adræt end en bil. Med en rækkevidde på 75 km, nem opladning - med en simpel plug-in derhjemme - og en maksimal hastighed på 45 km/t - som passer perfekt til den nye tendens med en hastighedsgrænse på 30 km/t i byerne - er Topolino den ideelle løsning til mobilitet i byerne. Enkelhed er nøglen: Serien består af to karrosserier: den "lukkede" Topolino og den "åbne" Topolino Dolcevita, med én farve, ét hjuldesign, ét interiør plus spændende tilpasningsmuligheder.

Topolino er det perfekte udtryk for den nye Dolce Vita-stil og ren italiensk skønhed, og i forbindelse med introduktionen har Fiat samarbejdet med fem ikoniske virksomheder inden for Made in Italy: Armani, Damiani, Maserati, San Lorenzo yachts og San Pellegrino. Her er linket til kampagnerne. 

 

Ny Fiat 600e: den italienske B-opgradering

Den nye Fiat 600e tager det bedste fra B- og B-SUV-verdenerne for at tilbyde en smuk, glad og forkælet køreoplevelse, der markerer mærkets tilbagevenden til B-segmentet. Den er den ideelle løsning for byelskere og er den perfekte legemliggørelse af mærkets værdier om italiensk stil og bæredygtighed. Den har en generøs størrelse på 4,17 meters længde, 5 døre, komfortabel plads til 5 personer og 15 liter indvendig opbevaring - bedst i klassen - og et bagagerum med 360 liter lastekapacitet. Lithium-ion-batterierne med en kapacitet på 54 kWh giver New 600e en rækkevidde på mere end 400 km (WLTP kombineret cyklus) og mere end 600 km i bycyklus. 

Læs mere om Fiat 600 her