Farvel grå, velkommen farver

 

 

"ITALIEN, FARVERNES LAND  - FIAT, FARVERNES MÆRKE". I dag er gennembruddet for Fiat og dets brandimage, som stopper produktionen af grå biler og byder velkommen til sin helt nye farverige verden.

• Fiat er den første bilproducent, der tager denne revolutionerende beslutning, der starter med den nye Fiat 600e.

• Fra i dag er farverne i det nuværende og fremtidige Fiat line-up inspireret af det italienske hav, solen, jorden og himlen.

• Mobilitet bliver mere farverig og munter end nogensinde: Fiat kaster sig ud i en ægte udfordring, som det fremgår af den dedikerede video, der kan ses her.

 

Fra i dag stopper Fiat med at producere grå biler. Beslutningen blev truffet for at fremhæve farvernes betydning i livet, som en legemliggørelse af den italienske livsstil og en bekræftelse af mærkets nye Dolce Vita-værdi.
Italien er faktisk forbundet med lyse farver som Italiens hav, Italiens sol, Italiens jord og Italiens himmel; landskaber, der giver Fiat en masse inspiration til sine biler. Strategien er implementeret for at tilføje et karakteristisk træk til Fiats biler på bilmarkedet, da 2023 er året for en bemærkelsesværdig ændring for mærket.

Italien er faktisk forbundet med klare farver som Italiens hav, Italiens sol, Italiens jord og Italiens himmel; landskaber, der giver Fiat en masse inspiration til sine biler.

 

 

"Vi brød reglerne: Vi besluttede at stoppe produktionen af grå Fiat-biler. Det er en udfordring og en omvæltning, og formålet er yderligere at styrke Fiats lederskab som glædens, farvernes og optimismens brand. Italien er farvernes land, og fra i dag gælder det også Fiats biler - erklærede Olivier Francois, Fiat Chief Executive Officer og Global Chief Marketing Officer hos Stellantis - Dette valg kommunikerer yderligere til folk de nye Dolce Vita-værdier og det italienske DNA, som mærket repræsenterer. Fiat ønsker at inspirere folk til at leve med optimisme og positivitet, og det vil også være en af missionerne for den nye Fiat 600e, den elektriske bil til familier og venner, som vil blive præsenteret den 4. juli."

I den nye dedikerede video, som giver kunderne mulighed for at opdage Fiats helt nye farverige verden, tager mærkets CEO Olivier Francois ombord på den nye Fiat 600e et dybt dyk ned i farverne under overskriften "ITALY. FARVERNES LAND. Fiat. FARVERNES MÆRKE".


Den nuværende Fiat-serie - New 500, 500 Hybrid, 500X, Panda og Tipo - fås i forskellige farvenuancer, blandt andet: Gelato white, Sicilia orange, Paprika orange, Passione red, Blu Dipinto di Blu, Italia blue, Venezia blue, Rugiada green, Foresta green, Rose gold og Cinema black - alle med et stemningsfuldt navn, der minder om Italiens smukke landskaber og dolce vita-stemning.