NY FAMILIE (500)
RED

EN FARVE, DER GØR EN FORSKEL

(RED) og Fiat: Et unikt partnerskab, der bekæmper pandemier ved hvert køb af en bil i 500(RED)-familien, hvilket skaber et yderst samfundsrelevante produkt. (RED) er en organisation, der bekæmper globale, sundhedsmæssige nødsituationer såsom AIDS og COVID: Hver gang du køber et (RED)-produkt, udløser dit køb en donation til Global Fund for at støtte forebyggelse, behandling, rådgivning, test, uddannelse og omsorgstjenester for de samfund, der har størst behov. Derfor er vi stolte over at deltage i denne oplevelse, og vi har skabt (500)RED, så du kan blive en del af det*.

INFOTAINMENT

EN BIL DER PASSER PÅ DIG

(500) RED giver dig et helt nyt (FIAT)RED Kit: produkter, der giver dig et forbedret indeklima i bilen.

ET (RED)IGERET VELKOMSTSÆT

Når du vælger en af modellerne i (500)RED-familien, træffer du et vigtigt valg.

 

Nyd et særligt velkomstsæt, når dit køretøj leveres:

  • Tilhørende velkomstbrev
  • Specifikt bilnøglecover

Specifik dispenser*


*Alkoholbaserede opløsninger kan ikke opbevares i denne dispenser, når den benyttes inde i bilen. Enhver form for brug af alkoholbaserede opløsninger, der er opbevaret i denne dispenser, er under brugerens fulde ansvar.

500 IRIDE eSCOOTER POWE(RED) BY MOPAR®

Når du vælger Fiat (500)RED-familien, får du mulighed for at tilføje tilbehøret 500 Iride, en eScooter som er inspireret af 500's ikoniske design.

En perfekt løsning til emissionsfri bymobilitet:

 

•Smidig og let at håndtere
•Genoplad på 4,5 timer med en fri rækkevidde på op til 30 km
•Maks. hastighed 25 km/t*
10" luftkammerhjul, støddæmper, bredt dæk og teleskoparm
Tilhørende 500 Iride-app til at overvåge, dele og indstille funktioner direkte fra din smartphone, der er kompatibel med iOS og Android
* Den maksimale hastighed og brug af eScooter kan ændre sig efter fartgrænser og trafiklovgivning i de enkelte lande. Overhold altid færdselsreglerne.

(500)RED FULD ELEKTRISK OG (500)RED HYBRID

*Fiat, Jeep and RAM har forpligtet sig med mindst 4 millioner dollars til Global Fund mellem 2021-2023 for at hjælpe med at bekæmpe sundhedsmæssige nødsituationer såsom COVID og AIDS med (RED). Alle FIAT (RED)-køretøjer er med i denne forpligtelse.