Skip to content Skip to navigation

PRIVATLEASING - DIN VEJ UDEN OM BEKYMRINGER

Du kender dine fremtidige udgifter når du privatleaser. Derfor er Fiat privatleasing en god løsning, hvis budgetsikkerhed er vigtigt for dig. Når du vælger at lease frem for at købe en bil, opnår du et fuldt overblik over dine månedlige udgifter til bilen.

 

 
DU OPNÅR BUDGETSIKKERHED MED PRIVATLEASING

Du betaler en lavere førstegangsydelse end ved traditionel finansiering og en fast månedlige ydelse for at bruge bilen. Service, vedligeholdelse og vejhjælp er inkluderet i leasingaftalen, så der er ingen uforudsete udgifter i leasingperioden. Der er ingen risiko forbundet med bilens værdi når leasingaftalen udløber, da det er A Lease & Mobility, der ejer bilen.

 

DU OPNÅR TRYGHED MED PRIVATLEASING

Hos A Lease & Mobility anvender vi den standardkontrakt, som er udarbejdet i samarbejde med FDM, så du kan føle dig tryg når du privatleaser. Vi tilbyder desuden en kaskoforsikring, som indeholder beskyttelse mod typiske småskader, som buler og ridser, når du skal aflevere bilen, så også her kan du føle dig tryg. Med privatleasing skifter du bil jævnligt, og har derfor altid de nye modeller og mest opdaterede sikkerhedsudstyr.

 
ER PRIVATLEASING NOGET FOR DIG?

Når du skal beslutte om du skal lease eller købe bil, er der nogle forhold du skal overveje. Det er f.eks. vigtigt at vide, hvor stort dit kørselsbehov er og hvor ofte du skifter bil. Tal med din Fiat forhandler om dine behov og hør mere om privatleasing.