FÅ EN AF MARKEDETS BEDSTE DÆKNINGER OG BILLIGSTE PRISER

At købe en ny bil er for de fleste en helt særlig oplevelse. Der er mange valg omkring købet, som du skal forholde dig til f.eks. interiør, motorkapacitet og farve. Derfor tilbyder vi en forsikring, der er let at forstå. Der er nemlig kun to prissatser, som du skal kigge på; en over og en under 24 år. Det er en rigtig god forsikring, som både dækker godt og matcher Fiats skarpe bilpriser. Vi kalder løsningen for Fiat Forsikring, og du kan kun få dette unikke forsikringsprodukt gennem din lokale Fiat-forhandler.

 

DINE FORDELE:

✓ Ingen kilometerbegrænsning
✓ Ingen krav om skadefri kørsel
✓ Ingen prisstigning efter 1. skade
✓ Samme pris - uanset hvor du bor
✓ Gratis reparation af stenslag på bilens forude
✓ Ved kaskoskader henviser vi altid til et autoriseret Fiat-værksted


Ved privatleasing er Fiat Forsikring inklusiv Leasing basis dækning, som indeholder afleveringsdækning og som dækker din førstegangsydelse ved totalskade eller tyveri – du kan læse mere i vores brochure.

TILLÆGSFORSIKRING:
Førerpladsdækning     240 kr. årligt
Friskade/forrude      20% tillæg årligt

 

HVEM KAN KØBE EN FIAT FORSIKRING?

Alle der køber en fabriksny eller op til 5 år gammel Fiat, kan tegne en Fiat Forsikring gennem sin lokale forhandler. Uanset din alder og bopæl kan du få forsikringen i forbindelse med dit køb. Undtaget er dog, hvis der har været anmeldt 3 skader eller flere på en enkelt forsikring indenfor de sidste 3 år.

Gælder kun personbil og van privat og ikke erhverv. For erhvervsforsikring klik her

Hvis du samler mindst 3 forskellige af følgende forsikringer, kan du få 10% i samlerabat på; bilforsikring, husforsikring, fritidshusforsikring, indboforsikring, ejerskifteforsikring eller ulykkesforsikring.

Finder du ikke din Fiat model i skemaet ovenfor, kan du få din specialpris hos Gjensidige på telefon 88 18 66 03.

 

Fiat forsikringsvilkår er gældende Januar 2019.

 

Læs mere om gældende forsikringsvilkår og produktark her: http://www.gjensidige.dk/fiat

Præmien opkræves månedligt eller årligt via Gjensidige. Tillæg for halvårlig betaling er 5 %. Tillæg for månedlig betaling er 7 kr. i opkrævningsgebyr via PBS. Selvrisiko er fast 5.000 kr. pr. skade. Hvis du låner bilen ud til en, der er under 25 år, er der dobbelt selvrisiko.