500L Wagon
Fra 213.145 kr.

Vil du se alle detaljer?

Ikonisk design og maksimal alsidighed. Med 7 sæder er 500L Wagon den mest rummelige 500 nogensinde.

Teknologi

Fiat 500L Wagon infotainment-teknologi

Teknologi, der samler alle.

500L Wagon har plads til 7 personer ombord, samtidig med at du kan holde forbindelsen med omverden.
Teknologien giver dig nemlig mulighed for at være konstant forbundet hele tiden, foretage og modtage opkald, udveksle beskeder, lytte til din playliste og finde den bedste rute til dit bestemmelsessted uden på noget tidspunkt at tage hænderne af rattet. Desuden bliver hver eneste køretur lettere ved hjælp af bakkameraet (ekstraudstyr), rattet med de integrerede betjeningsknapper og TFT-farvedisplayet.
Fiat 500L Wagon TFT

TFT

Monitorer dine rejser med 500L Wagons TFT-instrumentpanel. Farvedisplayet og det moderne design, der skaber mere plads til instrumentpanelet, giver føreren det perfekte overblik over alle parametrene.
Fiat 500L Wagon rat med integrerede betjeningsknapper

Rat med integrerede betjeningsknapper

Med 500L Wagon har du – bogstaveligt talt – teknologien lige ved fingerspidserne. Foruden et fremragende design giver rattet med integrerede betjeningsknapper dig bekvemmeligheden af at kunne styre alle de vigtigste funktioner i radioen og bilens computer med den mindste bevægelse med fingerspidserne.
Teknologi Uconnect LIVE Fiat 500L Wagon

Uconnect™ HD LIVE

Er du vil med teknologi? Så vil du elske Uconnect LIVE. Forbind Uconnect-radioen med din smartphone, og brug de mange apps, der er indbygget i bilens system, f.eks.:
eco:Drive, der kan monitorere din kørestil og hjælpe dig med at forbedre din brændstoføkonomi. my:Car, der kan monitorere din bils tilstand også via din smartphone, og kan minde dig om, hvor du har parkeret din bil.
Du har også mulighed for at tjekke ind på Facebook og Twitter.
Eller lyt til et udvalg af over 43 millioner musiknumre på Deezer eller over 100 tusinde radiostationer på TunIn, følg nyhedsstrømmen i realtid på Reuters, og få trafikmeldinger, fotofælde placeringer og vejrudsigter fra TomTom LIVE tjenester (kun med NAV). Hvad mere kan du ønske dig?
Apple CarPlayFiat 500L Wagon

Apple CarPlay

500L Wagon kan udstyres med Apple CarPlay. Apple CarPlay er den smarteste og sikreste måde at bruge din iPhone bag rattet. Takket være de vigtigste apps og funktioner, der er udviklet specielt til CarPlay på skærmen i din 500L Wagon, kan du få trafikmeldinger, foretage telefonopkald, sende og modtage sms'er og lytte til musik uden at fjerne opmærksomheden fra vejen. Med Siri kan du styre de vigtigste funktioner i din smartphone med stemmestyring, eller brug bilens touch skærm eller betjeningsknapperne på rattet. Se, hvilke enheder der er kompatible, ved at klikke her..

CarPlay, iPhone og Siri er registrerede varemærker tilhørende Apple Inc.
500L Wagon bakkamerateknologi

Smart bakkamera

Med mulighed for bakkamera har det aldrig været nemmere at bakke. Så snart du sætter bilen i bakgear, tændes bakkameraet, og displayet på din 500L Wagon viser et klart, skarpt billede af arealet bag dig. Sig farvel til irriterende advarselslyde, og goddag til nem og elegant parkering.

Udstyrspakker

Style Pakken

Tilpas stilen på din 500L Wagon med luksusdetaljer, der er designet til at vække opsigt. Fås på 500L Wagon Popstar.

- Tågelygter
- Kromsæt

Connect Pakken

Den ideelle udstyrspakke til at holde forbindelsen, når du er på farten. Din tid er kostbar, det er

- UconnectTM radio m. 7” HD touch skærm m. DAB-radio
- UconnectTM Link, Apple Carplay
- USB-ladeport

City Pakken

Teknologi gør livet lettere, og din 500L Wagon gør det lettere at køre bil.

- Bakkamera
- Parkeringssensorer
- Elektrisk foldbare sidespejle.
- Indstigningslys

Sikkerhedspakke

Sikkerhed er altafgørende ved alle hastigheder. 500L Wagon byder på førsteklasses præstationer uden at glemme den, der betyder mest for os

- Automatisk nedblændeligt bakspejl
- Automatisk Nødbremse (City Brake)
- Regn- og lyssensor