Alle ser på mig, vidunderligt

Alle ser på mig, vidunderligt

Vil du se flere detaljer?

500C: Slå kalechen ned, solen skinner.

Teknologi

Apple CarPlayFiat 500

Uconnect™ Link: Apple CarPlay

500C kan fås med Apple CarPlay.
Apple CarPlay er den smarteste og sikreste måde at benyttee din iPhone bag rattet. Med Apple CarPlay er de vigtigste funktioner og vigtigste apps specifikt tilpasset på skærmen. I din 500C kan du betjene navigationen, foretage telefonopkald, sende og modtage meddelelser og lytte til musik uden at du mister koncentrationen om kørslen.
For at styre de vigtigste funktioner i din smartphone kan du bruge stemmestyring med Siri, eller betjene dem fra touch skærmen og rattet.

Apple CarPlay, iPhone og Siri er registrerede varemærker tilhørende Apple Inc.
Fiat 500 multimedia radioteknologi

Uconnect™ Radio LIVE

Turen bliver sjovere med UconnectTM Radio LIVE. Du kan logge på din Twitter-profil og have kontakt med dine venner på Facebook.
Se de seneste nyheder fra Reuters, holde øje med din bil med my:Car og følg med i dit brændstofforbrug med eco:Drive. Du kan lytte til 43 millioner musiknumre med Deezer og 100.000 radiostationer med TuneIn, takket være et enkelt, men komplet lydsystem med USB-tilslutning og multifunktionrattet.
Fiat 500C multimedia radioteknologi

BeatsAudio

Er du kræsen, især når det gælder musik? De musikafhængige kan få et 8-kanals Beats Audio Hi-Fi system, der byder på en DSP forstærker, 6 højttalere og en subwoofer med en samlet effekt på 440 W.
Teknologien bag Beats Audio er inspireret af Dr. Dre og Jimmy Iovine. Som følge af den vellykkede sammensmeltning af kunst og videnskab, vil musikken fra verdens bedste kunstnere aldrig blive den samme igen. Beats fuldender køreoplevelsen i en 500, og gør din 500 endnu unik.
Fiat 500C TomTom navigator

Navigation

Med 500C farer du aldrig vild – med Uconnect™ Radio NAV LIVE kan du få topversionen af Uconnect™ infotainment programmet. F.eks. navigationen er i topkvalitet med det integrerede 2,5 TomTom kort der kan benytte alle TomTom LIVE tjenesterne, så som realtids trafikmeldinger, vejrudsigter, advarsler om fartkameraer og søge efter interessepunkter. Klar til at finde vej?
Fiat 500C ecodrive teknologi

Kør hen, hvor du har lyst

500C gør livet lettere: derfor har den eco:Drive™, appen der bidrager til at reducere CO2-udledningen ved at give dig råd i realtid, baseret på analyse af din kørestil.
Og med Uconnect™ LIVE app uploades disse informationer til din profil, når turen er slut, så du kan se dem i bilen samt på din smartphone og PC.

Udstyrspakker

City Pack

Citypakke (Lounge)

At komme rundt i byen har aldrig været så sikkert og nemt. Trafik, regn, dårlig sigtbarhed: din 500C har altid den perfekte løsning til at give dig en unik køreoplevelse.

• Parkeringssensorer bag
• Regn- og lyssensor
Style Pack

Stylepakke til (Lounge)

Hemmeligheden bag stil ligger i detaljerne. Stylepakke er et strejf af klasse, der understreger stilen i din 500C. Skil dig ud fra mængden og skab opmærksomhed!

• Tonede bageste sideruder
• 500 logo på siderne
• Kromliste på fronthjelmen

Comfort Pack

Komfortpakke (Lounge)

Vælg en pakke, der hjælper dig med at optimere pladsen og logistikken i din 500C og hjælper med at du kan få den ekstra fleksibilitet og komfort du fortjener.

• Højdejusterbare forsæder
• Nedklappeligt, 50/50 splitbagsæde
• Sædelomme
• Fiat 500 måtter
Pack Uconnect™ Link

DAB Uconnect™ (Lounge)

Glem alt om problemer med modtagelsen, støj og underlige lyde. DAB-radioen (Digital Audio Broadcasting) er det mest avancerede i bilernes audiosystemer.
Vælg dit yndlingsnummer, omgiv dig med lyd fra de ekstra højttalere og... del det! Med Apple CarPlay er du altid opkoblet.

• Uconnect™ 7" HD LIVE med DAB radio funktion
• Forberedt til Apple CarPlay
Fiat 500C Pack

NAV & DAB Uconnect™ (Lounge)

Du kan fortabe dig i musikken, men du farer aldrig vild: med NAV-systemt kommer du altid lige til målet, takket være kort og anvisningerp å skærmen . Uden at du behøver at slukke for den musik du har valgt som rejsekammerat.

• Uconnect™ 7’’ HD NAV LIVE og DAB
• Forberedt til Apple CarPlay