Ny 500 120th

Inklusiv den komplette Apple Music ®
oplevelse

Fiat fylder 120 år og har i den anledning en helt særlig gave til dig!

Stig ind i den nye 500 120th og gør dig klar til en rejse gennem musik.

Med til købet af en af de eksklusive Fiat 500 120th får du – op til 6 måneders adgang til Apple Music® med mere end 50 millioner sange, der følger med dig overalt.

Det lyder godt, gør det ikke?

120 år i sange

Eksklusiv Fiat playliste
Kun på

Ny Fiat 500 120th en ægte ikonisk pop-bil fortjener de smukkeste hits.

Gå på opdagelse i den komplette Apple Musik® oplevelse, og få op til måneders gratis til Apple Music® så har du ubegrænset adgang til at streame over 50 millioner sange, når du
sætter dig ind i din nye Fiat 500 120th
Lad os skrue op og køre ud i verden.

Vil du vide mere?

TEKNOLOGI

En fantastisk musikoplevelse

En køreoplevelse, man aldrig glemmer med Apple Music®. Nyd den komplette Apple®-oplevelse, og få op til 6 måneders Apple Music®, så du kan streame over 50 millioner reklamefri sange til din playliste.
Fiat 500 Collezione app riduzione consumi eco Drive

UconnectTM HD LIVE

Hold styr på det hele med UconnectTM HD LIVE-systemet, der har en 7" touch skærm som standard. Tilslut din smartphone, og brug det indbyggede systems enorme udvalg af apps:
  • eco:Drive, der overvåger din kørestil og reducerer brændstofforbruget
  • my:Car, der overvåger bilens status via din smartphone og husker, hvor du parkerede.

Apple CarPlay som standard

Oplev en smartere og mere sikker måde at benytte din iphone på under kørsel. Apple CarPlay hjælper med at benytte lige netop de funktioner du har behov for uden du behøver, at fjerne blikket fra vejen.

Apple CarPlay placere de funktioner du skal bruge direkte bilens indbyggede skærm, så du kan modtage og foretage opkald, sende og modtage beskeder og lytte til Apple Music uden problemer.

Mopar® CONNECT

Nu kan du altid holde styr på din bil. Med Mopar® CONNECT ved du altid, hvor du parkerede din bil, og du kan styre åbningen og lukningen af døre, bilens hastighed og bevægelser fra din smartphone. Og med push-meddelelser glemmer du aldrig noget i bilen. Fås som ekstraudstyr.

Kampagnen gælder for nye Apple kunder indtil 31/12/2019 for køb af  Fiat 500th og er i overensstemmelse med de gældende vilkår på fiat.dk. Eksisterende Apple kunder får 3 måneders Apple Music. Gælder kun Apple Musik I Danmark. Kompatible produkter, tjenester og en gyldig iTunes-konto er påkrævet. Apple er ikke deltager eller sponsor af denne kampagne. Apple Music er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc.