Et stil-ikon med uendelig meget personlighed.

Du har sikkert allerede mødt dens stilfulde side med Pop- og lounge-udgaverne. Lad nu den nye 500 Star blænde dig med strålende elegance.

Er du på udkig efter noget lidt mere vovet? Fiat 500 dyrker et mere råt look i Sport-udgaven – og endnu mere i den nye og dristige 500 Rockstar.

Fiat 500 fra 129.292 kr.

120th JUBILÆUMSUDGAVE


Fiat fylder 120 år, og har i den anledning en helt særlig udgave af Fiat 500 til dig! Mød Fiat 500 120th og gør dig klar til en rejse i musikkens verden.

SE MERE

KAMPAGNER OG TILBUD


Se alle vore aktuelle kampagner her, og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

SE MERE

Infotainment

Aldrig har stjernerne været klarere
Music from the stars

Vinduerne ned. Musikken op.

500 er en fryd for øjne og øre. Stig ombord i den nye Fiat 500 Star eller 500 Rockstar, og få op til 6 måneders gratis Apple Music, og få mulighed for at streame mere end 50 millioner sange uden reklamer.

Du kan lytte til Apple Music på alle dine enheder, med Apple Carplay.
So brilliant – Apple Carplay

En lysende samling – Apple Carplay

Hop ombord i din Fiat 500, og oplev en mere sikker og smart måde at bruge din iPhone på, imens du kører. Takket være Apple Carplay skal du blot tilslutte din iPhone til UconnectTM HD-displayet for at få rutevejledninger, foretage opkald, sende og modtage beskeder og lytte til Apple Music, lydbøger eller podcasts, alt imens du holder fokus på vejen. Du kan styre CarPlay med Siri-stemmestyring eller den 7” store touch skærm.

Vil du vide mere? : LÆS MERE OM APPLE CARPLAY
The Mopar<sup>&reg;</sup> system

Mopar®-systemet

Takket være Uconnect LIVE-appen har du alle dine Mopar®-tjenester med dig. Desuden vil du være i stand til at kontrollere din Fiat 500’s status og bevægelser direkte fra din smartphone. Med fjernbetjeningen vil du være i stand til at se, hvor du parkerede din bil, styre dørlåsene, og du modtager push-beskeder, hvis du har glemt noget i bilen.