500: A me gli occhi

500: A me gli occhi

Vil du se flere detaljer?

Sjov, ikonisk og individuel. Det er en 500. Vælg din egen unikke stil ud fra de uendelige muligheder af farver og interiør.

Teknologi

Apple CarPlayFiat 500

Uconnect™ Link: Apple CarPlay

500 fås med Apple CarPlay.
Apple CarPlay er den smarteste og sikreste måde at benytte din iPhone bag rattet. Med Apple CarPlay er de vigtigste funktioner og vigtigste apps specifikt tilpasset på skærmen. I din 500 kan du betjene navigationen, foretage telefonopkald, sende og modtage meddelelser og lytte til musik uden at du mister koncentrationen om kørslen.
For at styre de vigtigste funktioner i din smartphone kan du bruge stemmestyring med Siri, eller betjene dem fra touch skærmen og rattet. Apple CarPlay, iPhone og Siri er registrerede varemærker tilhørende Apple Inc.
Fiat 500 multimedia radioteknologi

Uconnect™ Radio LIVE

Turen bliver sjovere med UconnectTM Radio LIVE. Du kan logge på din Twitter-profil og have kontakt med dine venner på Facebook.
Se de seneste nyheder fra Reuters, holde øje med din bil med my:Car og følg med i dit brændstofforbrug med eco:Drive. Du kan lytte til 43 millioner musiknumre med Deezer og 100.000 radiostationer med TuneIn, takket være et enkelt, men komplet lydsystem med USB-tilslutning og multifunktionrattet.
Fiat 500 multimedia radioteknologi

BeatsAudio

Er du kræsen, især når det gælder musik? De musikafhængige kan få et 8-kanals Beats Audio Hi-Fi system, der byder på en DSP forstærker, 6 højttalere og en subwoofer med en samlet effekt på 440 W.
Teknologien bag Beats Audio er inspireret af Dr. Dre og Jimmy Iovine. Som følge af den vellykkede sammensmeltning af kunst og videnskab, vil musikken fra verdens bedste kunstnere aldrig blive den samme igen. Beats fuldender køreoplevelsen i en 500, og gør din 500 endnu unik.
Fiat 500 TomTom navigator

Navigation

Med 500 farer du aldrig vild. Med Uconnect™ Radio Nav LIVE (ekstraudstyr) får du topversionen af Uconnect™ infotainment programmet. F.eks. navigationen er i topkvalitet med det integrerede 2,5 TomTom kort der kan benytte alle TomTom LIVE tjenesterne, så som realtids trafikmeldinger, vejrudsigter, advarsler om fartkameraer og søge efter interessepunkter. Klar til at finde vej?
Fiat 500 ecodrive teknologi

Kør hen, hvor du har lyst

500 gør livet lettere: derfor har den eco:Drive™, appen der bidrager til at reducere CO2-udledningen ved at give dig råd i realtid, baseret på analyse af din kørestil.
Og med Uconnect™ LIVE app uploades disse værdier til din profil, når turen er slut, så du kan se data i bilen samt på din smartphone og PC.

Udstyrspakker

City Pack

Citypakke (Lounge)

At komme rundt i byen har aldrig været så sikkert og nemt. Trafik, regn, dårlig sigtbarhed: din 500C har altid den perfekte løsning til at give dig en unik køreoplevelse.

• Parkeringssensor bag
• Regn- og lyssensor
Style Pack

Stylepakke (Lounge)

• Tonede ruder
• Fenderlister med logo
• Kromliste på fronthjelm
Comfort Pack

Komfortpakke (Lounge)

Ethvert kompromis flytter dig et skridt væk fra den sande komfort. Vælg en pakke, der hjælper dig med at optimere pladsen og logistikken i din 500. Så din bil svarer til dine idéer om komfort.

• Højdejusterbare sæder
• Nedklappeligt, 50/50 splitbagsæde
• Sædelomme
• Fiat 500 måtter
Pack Uconnect™ Link NAV & DAB

NAV & DAB Uconnect™ (Lounge)

Du kan fortabe dig i musikken, men du farer aldrig vild: med NAV-systemet kommer du altid lige til målet, takket være kortene og anvisningerne på skærmen . Og du kan forsætte med at lytte til din yndlingsmusik imens.

• Uconnect™ 7’’ HD NAV LIVE og DAB
• Forberedt til Apple CarPlay
Pack Lounge

DAB Uconnect™ (Lounge)

Glem alt om problemer med modtagelsen, støj og underlige lyde. DAB-radioen (Digital Audio Broadcasting) er det mest avancerede i bilernes audiosystemer.
Vælg dit yndlingsnummer, omgiv dig med lyd fra de ekstra højttalere og... del det! Med Apple CarPlay er du altid opkoblet.

• Uconnect™ 7'' HD LIVE med DAB radiofunktion
• Forberedt til Apple CarPlay