Leder du efter en hyggelig bil? Så er du gået forkert. Den nye Fiat 500X Sport er skarp og har et sporty og lokkende udseende, der overrasker.Et spørgsmål om kurver

Som ekstraudstyr kan du få de funklende nye, rå 19”alufælge, kombineret med lavprofildæk og den sænkede undervogn, er det nu endnu mere sikkert og sjovt at komme rundt i trafikken.

Eksteriør

ET DRAGENDE INDRE

Regelrette mennesker bliver i deres komfortzone, men de rebelske tør skille sig ud med et barsk men smukt interiør. Sæt dig ind i den nye 500X Sport, og kærtegn de nye sæder, det eksklusive instrumentbord med titaniumfinish samt det mat grå 500 logo og som ekstraudstyr kan du få Alcantara-indsatserne på rat og instrumentpanel, gøre din 500X Sport endnu mere attraktiv.

Interiør

Teknologi

Just one touch

Blot et enkelt tryk

Hold det hele under kontrol med blot et tryk med fingeren. Med Uconnect™ 7'' HD Live m. indbygget navigation kan du nemt tilslutte din smartphone til din bil og styre musik, apps, kontakter og kort uden at fjerne blikket fra vejen.

Lorem ipsum

Apple CarPlay

Med Apple CarPlay kan du bruge nyere generationer af iPhone, hvornår og hvor du end vil. Tilslutning er enkel, så du kan modtage rutevejledninger, foretage opkald, sende og læse beskeder og afspille musik uden at blive distraheret.Klik her  for at se, om din smartphone er kompatibel
CarPlay, iPhone og Siri er registrerede varemærker tilhørende Apple Inc.