Skip to content Skip to navigation

ELEKTRISK FIAT 500

Unikt, italiensk ikon | Ekstraordinær elektrisk køreoplevelse

RÆKKEVIDDE: Op til 321 km (WLTP blandet kørsel)

MULIGHED FOR LYNOPLADNING

Opnå en hel dags kørsel (50 km) ved blot 5 minutters opladning. Oplad batteriet til 85% på kun 35 minutter.

118 HK / 87 KW YDELSE

Automatgear

EGENSKABER

AKTIV SIKKERHED

Systemet i Fiat 500e registrerer de første tegn på træthed ved at overvåge bilens kørselsmønster. På baggrund heraf kan systemet anbefale føreren at tage en pause ved en visuel og akustisk advarsel. Fiat 500e er desuden udstyret med Active Safety Brake, som sørger for automatisk nedbremsning af køretøjet ved risiko for kollision med forankørende køretøjer, fodgængere og cyklister.

(*ved hastigheder op til 130 km/t).

VÆLG KØRESTIL

Med Fiat 500e's rækkevidde på op til 321 km kan du klare alle dine daglige gøremål på blot en enkelt opladning. Benytter du udelukkende din 500e til bykørsel, øges rækkevidden helt op til 460 km.

*Rækkevidden er angivet jf. WLTP og kan variere afhængig af bl.a. konfiguration, kørestil, ruteegenskaber, udvendig temperatur, brug af varme/klimaanlæg, batteritilstand etc.

SHERPA MODE

Vælg køreindstillingen SHERPA MODE for at spare energi under kørslen. Køreindstillingen optimerer bilens elektriske rækkevidde via bl.a. hastighedsbegræsning samt deaktivering af klimaanlæg og den trådløse opladningsbakke.

ONE PEDAL DRIVE

Fiat 500e er en af de første elbiler til at tilbyde ”One Pedal Drive”, hvor den højre pedal benyttes til både at accelerere og sænke hastigheden. Hver gang du løfter foden fra pedalen, vil bilens hastighed automatisk sænkes. Ved opbremsningen genvindes kinetisk energi, som omsættes til elektricitet, og som herefter benyttes til genopladning af bilens batteri.

RÆKKEVIDDE

Rækkevidden på din elektriske Fiat 500 påvirkes bl.a. af hastigheden. En hastighed på 130 km/t kan betyde, at bilens rækkevidde næsten halveres i forhold til det oplyste jf. WLTP. Omvendt kan jævn acceleration og skånsom bremsning resulterere i en forøgelse af rækkevidden på op til 20%. Ligeledes kan brug af bilens indbyggede opvarmningssystem påvirke bilens rækkevidde positivt med op til 40%.

LYNOPLADNING

Fiat 500e kan lynoplades med op til 85kw, så bilen kan præstere en hel dags kørsel (50 km.) efter blot 5 minutters lynopladning. Bilens batteri oplades ved lynopladning til 80% på ca. 35 min.

*Gældende for 320 km-batteriet (87KW)

EKSTERIØR - "PURE CHIQUECENTO"

Den elektriske Fiat 500e er kendetegnet ved et moderne og kompakt design, der har afsæt i bilens italienske rødder og ophav.

Fiat 500e Sort, set fra siden

Fiat 500e er udsmykket med en række ikoniske detaljer, der trækker tråde tilbage til den oprindelige Fiat 500 fra 1957.
De historiske detaljer afspejles bl.a. i udformningen og placeringen af LED-blinklyset og forlygternes placering under motorhjelmens kantline.

Fiat 500e set top-ned fra venstre

INTERIØR

Interiøret i Fiat 500e kombinerer italiensk elegance med førende teknologi. Bl.a. i form af 10,25" infotainmentsystemet med smartphone interface,
digitalt cockpit, soft-touch rat udformet, trådløs opladningsbakke udsmykket med Torino's skyline samt elektriske dørhåndtag.

*Tilgængelighed afhænger af udstyrsniveau.

Fiat 500e kabine

Italiensk elegance og kvalitetsmaterialer i hver afkrog af kabinen - bl.a. i kraft af premium-sæder m. Fiat monogram og "500"-signaturlogo.
*Afhænger af udstyrsniveau

Fiat 500e lædersæder

INFOTAINMENT

INFOTAINMENT

I Fiat 500e er en af oplevelserne det helt nye Cinerama 10,25" infotainmentsystem. Udseende og funktionalitet er inspireret af opsætningen på en smartphone, og brugerfladen kan nemt tilpasses til den enkelte brugers behov. Systemet indeholder bl.a. lynhurtig Bluetooth, som meget let gør det muligt at tilkoble din smartphone til UConnect-systemet og en brugervenlig stemmestyringsfunktion. "Over-the-air"-teknologien sikrer at infotainmentsystemet løbende opdateres - helt automatisk.

Tilgængelighed afhænger af udstyrsniveau.

TRÅDLØS APPLE CARPLAY

Fiat 500e er kompatibel med Apple Carplay. Tilslut din iPhone til Uconnect-systemet, hvorefter Apple Carplay kan betjenes trådløst med Siri stemmestyring eller via Fiat 500e's 10,25" Touch Screen. Apple Carplay gør det muligt, smartere og sikrere, at få rutevejledning, foretage opkald, sende og modtage beskeder samt lytte til musik, lydbøger eller podcasts – samtidig med, at du har fokus på din kørsel.

CarPlay, iPhone og Siri er registrerede varemærker tilhørende Apple inc.

*Tilgængelighed afhænger af udstyrsniveau.

TRÅDLØS ANDROID AUTO ™

Fiat 500e er kompatibel med Android Auto™. Opkobling foregår via bilens lynhurtige Bluetooth eller ved tilslutning med USB, hvorefter dine smartphone-apps vises på bilens "UConnect" infotainmentskærm. Android Auto gør det bl.a. muligt at betjene musik og udforske kort og trafikforhold via Google Maps direkte fra skærmen - uden at fjerne fokus fra vejen.

"Google, Google Play og Android Auto er varemærker tilhørende Google LLC. For at benytte Android Auto skal du have et Android Auto-kompatibelt bil, en Android-telefon med Android 5.0 eller nyere samt Android Auto-appen. For at benytte Android Auto Wireless skal du have en af følgende smartphones: • Smartphone med Android 11.0 og et 5 GHz Wi-Fi-netværk. I EU skal smartphones opfylde yderligere lovkrav for at kunne bruge 5GHz Wi-Fi-netværket i bilen. • Google eller Samsung smartphone med Android 10.0. • Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ eller Note 8-telefon, der kører Android 9.0."

*Tilgængelighed afhænger af udstyrsniveau.

CABRIOLET

Fiat 500e Cab - en ægte cabriolet m. elektrisk kaleche til den stilbevidste livsnyder. Indbegrebet af det søde liv - eller "La Dolce Vita" som det hedder på italiensk.

Fiat 500e bagende
Fiat 500e set bagfra med nedrullet kaleche

VIDEOPRÆSENTATION

Lær mere om Fiat 500e i videoen nedenfor, som illustrerer et udsnit af bilens mange funktioner og designdetaljer. Besøg nærmeste forhandler for en mere udførlig gennemgang og prøvekørsel.

Videoen er en generel præsentation af Fiat 500e og tilgængeligt udstyr afhænger af modelniveau.


SKRÆDDERSY DIN BIL

Byg din bil, så den passer til dine behov. Vælg bl.a. motortype, udstyr, farve og se nærmere på de forskellige finansieringsmuligheder.

DIMENSIONER

Bredde inkl. sidespejle:1900 mm

Bredde inkl. sidespejle: 1900 mm

Længde 3632 mm

Højde 1527 mm

Bagagerum 185 - 550 liter

Længde: 3632 mm

Højde: 1527 mm

Bagagerum: 185 - 550 liter

Bredde inkl. sidespejle: 1900 mm

Bredde inkl. sidespejle: 1900 mm

Længde: 3632 mm

Højde: 1527 mm

Bagagerum: 185 til 550 liter

Længde 3632 mm

Højde 1527 mm

Bagagerum: 185 til 550 liter

Wismo

 

 


AKTUELLE KAMPAGNER

500e KØB

 

Se aktuelle kampagner for 500e kontantkøb

500 PRIVATLEASING

 

Se aktuelle kampagner for Fiat 500 privatleasing.

Billederne er vejledende, og kan indeholde versioner, udstyr, tilbehør og/eller ekstraudstyr, som kun er tilgængeligt i begrænset (afhængig af bl.a. produktionstidspunkt). Tilgængelighed af farver revideres løbende, og kan være begrænset af tekniske, konstruktionsmæssige eller kommercielle årsager. Muligheder for farvevalg kan endvidere være bestemt af tilgængelige lagerbiler.

ELEKTRISK FIAT 500