FORBINDELSESMULIGHEDER

  Den nye hatchback (500)REDbyder på et komplet udvalg af topmoderne tilslutningsmuligheder, både når du er i bilen, og når du ikke er. En af dem er en helt ny mobilapp. Med FIAT-appen kan du styre din bybil når som helst og hvor som helst. Læs mere om alle funktionerne.

  MY eCHARGE

  My eCharge giver brugere af den nye (500)RED mulighed for at træde ind i en verden af tjenester til styring af den elektriske opladning. Med FIAT-appen kan du nemt finde offentlige ladestationer i nærheden og få adgang til funktioner til opladning, betalinger og følge opladningshistorikken. Derhjemme kan du hurtigt få adgang til din private Wallbox og takket være fjernadministration få mest muligt ud af din tilsluttede Wallbox.

  MY ASSISTANT

  Takket være My Assistant er du sikrere, uanset hvor du er. Den nye hatchback (500)RED kan foretage nødopkald via en loftslampe*, kontakte en tilhørende assistent eller anmode om vejhjælp direkte fra køretøjets touchskærm eller via FIAT-appen.

  *Nødopkald er ikke tilgængeligt fra køretøjets touchskærm eller via FIAT-appen

  MIN FJERNBETJENING

  Med My Remote kan du finde placeringen af den nye hatchback (500)RED direkte fra din smartphone. Men det er ikke det eneste. Fra mobilappen kan du også låse og oplåse dørene og kontrollere opladningsniveauet og styre klimaanlægget og køretøjets opladning. Desuden kan du med stemmegenkendelsestjenesten "At-Home Digital Assistant" interagere med din nye 500 på fjernbasis.

  MIN BIL

  Spekulerer du over, hvad der foregår under kølerhjelmen? Bare rolig. Med My Car kan du få information i realtid om din bils status. Du kan få oplyst dæktryk, kilometertællerstand og vedligeholdelsesopdateringer blot ved at åbne FIAT-appen, eller du kan se oplysningerne direkte i bilens radiodisplay. Den nye (500)RED har intet at skjule.

  MIN NAVIGATION

  Det har aldrig været nemmere at nå din destination. Med My Navigation kan du dele destinationen fra FIAT-appen og køretøjet med et enkelt tryk. Infotainment-displayet i den nye (500)RED viser straks destinationen med liveopdaterede trafikoplysninger, vejrdata, advarsler om fotofælder og placering af ladestandere. Dine kort er altid opdateret via internettet og giver dig en problemfri oplevelse.

  MY WI-FI

  Hold kontakten til din digitale verden ved at aktivere Wi-Fi-hotspot, der tilbydes af Ubigi, og som også giver dig mulighed for at oprette forbindelse til op til 8 enheder på samme tid.

  Fås kun på Radio Uconnect 10,25' med Nav. Radio Uconnect 10,25' med Nav er standard på la Prima-, Icon- og (RED)-udstyr.

  MY ALERT

  Et øje er altid årvågent i den nye (500)RED. Hvis uheldet er ude, og der opstår et problem med din bil, modtager du straks en Push-notifikation på din FIAT-app. I tilfælde af tyveri vil du blive sat i kontakt med en operatør, og din bil vil blive sporet for at hjælpe politiet med at få den tilbage.*

  * *My Alert er en valgfri tjeneste i den nye 500.

  ET (RED)IGERET VELKOMSTSÆT

  Når du vælger den nye (500)RED, træffer du et væsentligt valg.

   

  Nyd et særligt velkomstsæt, når dit køretøj leveres:

  • Tilhørende velkomstbrev
  • Specifikt bilnøglecover

  Specifik dispenser*

  *Alkoholbaserede opløsninger kan ikke opbevares i denne dispenser, når den benyttes inde i bilen. Enhver form for brug af alkoholbaserede opløsninger, der er opbevaret i denne dispenser, er under brugerens fulde ansvar.

  500 IRIDE eSCOOTER
  POWE(RED) BY MOPAR®

  Når du vælger den nye (500)RED, får du mulighed for at tilføje tilbehøret 500 Iride, en eScooter som er inspireret af 500's ikoniske design.

  En perfekt løsning til emissionsfri bymobilitet:

   

  • Smidig og let at håndtere
  • Genoplad på 4,5 timer med en fri rækkevidde på op til 30 km
  • Maks. hastighed 25 km/t*
  • 10" luftkammerhjul, støddæmper, bredt dæk og teleskoparm
  • Tilhørende 500 Iride-app til at overvåge, dele og indstille funktioner direkte fra din smartphone, der er kompatibel med iOS og Android

  * Den maksimale hastighed og brug af eScooter kan ændre sig i forhold til fartgrænser og trafiklovgivning i de specifikke lande. Overhold altid færdselsreglerne.