500 LA PRIMA

  NY(500)REDCABRIO

  RED

  SKIFT UDSTYRSNIVEAU

  Vælg en af farverne

  Vælg en af farverne

  500 LA PRIMA 360-icon

  EN FARVE, DER GØR EN FORSKEL

  (RED) og Fiat: Et unikt partnerskab, der bekæmper pandemier ved hvert køb af en bil i 500(RED)-familien, hvilket skaber et yderst samfundsrelevante produkt. (RED) er en organisation, der bekæmper globale, sundhedsmæssige nødsituationer såsom AIDS og COVID: Hver gang du køber et (RED)-produkt, udløser dit køb en donation til Global Fund for at støtte forebyggelse, behandling, rådgivning, test, uddannelse og omsorgstjenester for de samfund, der har størst behov. Derfor er vi stolte over at deltage i denne oplevelse, og vi har skabt (500)RED Cabriolet, så du kan blive en del af det*.

  INFOTAINMENT

  EN BIL DER PASSER PÅ DIG

  (500) RED giver dig et helt nyt (FIAT)RED Kit: produkter, der giver dig et forbedret indeklima i bilen.

  *Fiat, Jeep and RAM har forpligtet sig med mindst 4 millioner dollars til Global Fund mellem 2021-2023 for at hjælpe med at bekæmpe sundhedsmæssige nødsituationer såsom COVID og AIDS med (RED). Alle FIAT (RED)-køretøjer er med i denne forpligtelse.

  Billederne er udelukkende vejledende, og nogle billeder viser muligvis versioner, udstyr, tilbehør og/eller ekstraudstyr, der kun er tilgængelige ved bestilling og afsluttet køb. De tilgængelige farver kan variere af tekniske og/eller konstruktionsmæssige samt kommercielle årsager, og er muligvis kun tilgængelige på biler på lager.