INFOTAINMENT

  Det nye Cinerama Infotainment-system i den nye FIAT 500 «La Prima» hatchback med et 10,25” HD-display leverer altid klar og tydelig information til dig. Den ultrahurtige Bluetooth-parring forbinder alle smartphones i bilen på mindre end 5 sekunder, fra dørene åbnes.
  Systemet tilbyder et intuitivt og brugervenligt interface, der er let at justere, hvor føreren kan arrangere skærm-layout efter sine personlige præferencer.
  Det nye Cinerama Infotainment er udstyret med en fuldt integreret navigationsplatform, som bliver din kørepartner, uanset hvor turen fører dig hen. Systemet viser føreren opdaterede trafikinformationer, der opdateres hver 30. sekund, herunder trafiktæthed, hastighedskameraer, parkering, EV-stationer samt vejroplysninger for den ønskede destination. 3D-kortnavigationen kan også visualiseres i bilens 7” digitale instrumentgruppe.
  For at sikre enkel interaktion giver et system med naturlig sproggenkendelse mulighed for at interagere med bilen ved blot at sige "Hallo FIAT".
  Du kan tilslutte din smartphone trådløst og projicere dine yndlingsapps op på den store skærm. Den nye 500 «La Prima» hatchback er også udstyret med en trådløs mobil oplader, der sikrer, at din mobil altid er helt klar og fuldt opladt.

  INFOTAINMENT

  CINERAMA INFOTAINMENT