FORBINDELSESMULIGHEDER

  Den nye 500 Passion cabrio byder på et komplet udvalg af topmoderne tilslutningsmuligheder, både når du er i bilen, og når du ikke er. En af dem er en helt ny mobilapp. Med FIAT-appen kan du administrere den nye 500 når som helst og hvor som helst. Læs mere om alle funktionerne.

  MY ECHARGE

  My eCharge giver brugere af den nye 500 Passion cabrio mulighed for at træde ind i en verden af tjenester til styring af den elektriske opladning. Med FIAT-appen kan du nemt finde offentlige ladestationer i nærheden og få adgang til funktioner til opladning, betalinger og følge opladningshistorikken. Derhjemme kan du hurtigt få adgang til din private Wallbox og takket være fjernadministration få mest muligt ud af din tilsluttede Wallbox.

  MY ASSISTANT

  Takket være My Assistant er du sikrere, uanset hvor du er. Den nye 500 Passion cabrio kan foretage nødopkald gennem kabinelampen*, kontakte en dedikeret assistent og anmode om vejhjælp direkte fra bilens touchskærm eller gennem Fiat-appen.

  *Nødopkald er ikke tilgængeligt fra bilens touchskærm eller via FIAT-appen

  MY REMOTE

  Med My Remote kan du finde placeringen af den nye 500 Passion cabrio direkte fra din smartphone. Men det er ikke det eneste. Fra mobilappen kan du også låse og låse dørene op og kontrollere opladningsniveauet og planlægge klimaanlægget og køretøjets opladning. Desuden kan du med stemmegenkendelsestjenesten "At-Home Digital Assistant" interagere med din nye 500 på fjernbasis.

  MY CAR

  Spekulerer du over, hvad der foregår under kølerhjelmen? Bare rolig. Med My Car kan du få information i realtid om din bils status. Du kan få oplyst dæktryk, kilometertællerstand og vedligeholdelsesopdateringer blot ved at åbne FIAT-appen, eller du kan se oplysningerne direkte i bilens radiodisplayet. Den nye 500 Passion cabrio har intet at skjule.

  MY WI-FI

  Med My Wi-Fi får du samme komfort som derhjemme. Med My Wi-Fi-tjenesten bliver den nye 500 et Wi-Fi-hotspot, som du kan bruge til at oprette forbindelse på op til 8 enheder. Takket være en gratis prøveperiode kan du og dine passagerer surfe online, lytte og streame indhold og arbejde komfortabelt. (MY WI-FI er ekstraudstyr)

  MY ALERT

  Et øje er altid årvågent i den nye 500 Passion cabrio. Hvis uheldet er ude, og der opstår et problem med din bil, modtager du straks en Push-notifikation på din FIAT-app. I tilfælde af tyveri vil du blive sat i kontakt med en operatør, og din bil vil blive sporet for at hjælpe politiet med at få den tilbage*. (MY ALERT er ekstraudstyr)

  *My Alert er en valgfri tjeneste i den nye 500.

  UCONNECT™ TJENESTER

  UCONNECT™ TJENESTER

  Din nye Fiat 500 er altid forbundet takket være Uconnect™ tjenester: Pakken dedikeret til sikkerhed og fjernbetjening af din bils hovedfunktioner.