NY 500

  «LA PRIMA»

  SKIFT UDSTYRSNIVEAU
  Fra 289.990 DKK*

  Vælg en af farverne, der alle er inspireret af naturen:

  Fra 289.990 DKK*

  Vælg en af farverne, der alle er inspireret af naturen:

  *Alle priser er i DKK inkl. moms. Priser, specifikationer og udstyr er af vejledende art og kan ændres uden varsel. Der tages forbehold for ændringer som følge af statens regulering af registreringsaf­giften. Bilerne er vist med ekstraudstyr som kan ændre pris, forbrug, emission og ejerafgift.

  ELEKTRISKE FUNKTIONER

  TEKNOLOGI

  En betroet andenpilot, der altid er ved din side: Den nye 500 «La Prima» cabrio er den første lille elbil, der tilbyder selvkørende funktionalitet på niveau 2 (ADAS), der giver et uovertruffet sikkerhedsniveau i byens trafik.

  INFOTAINMENT

  TDet nye Cinerama Infotainment-system i den nye FIAT 500 «La Prima» cabrio med et 10,25” HD-display leverer altid klar og tydelig information til dig. Den ultrahurtige Bluetooth-parring forbinder alle smartphones i bilen på mindre end 5 sekunder, fra dørene åbnes. Systemet tilbyder et intuitivt og brugervenligt interface, der er let at justere, hvor føreren kan arrangere skærm-layout efter sine personlige præferencer. Det nye Cinerama Infotainment er udstyret med en fuldt integreret navigationsplatform, som bliver din kørepartner, uanset hvor turen fører dig hen. Systemet viser føreren opdaterede trafikinformationer, der opdateres hver 30. sekund, herunder trafiktæthed, hastighedskameraer, parkering, EV-stationer samt vejroplysninger for den ønskede destination. 3D-kortnavigationen kan også visualiseres i bilens 7” digitale instrumentgruppe. For sikre enkel interaktion giver et system med naturlig sproggenkendelse mulighed for at interagere med bilen ved blot at sige "Hallo FIAT". Du kan tilslutte din smartphone trådløst og projicere dine yndlingsapps op på den store skærm. Den nye 500 «La Prima» hatchback er også udstyret med en trådløs mobil oplader, der sikrer, at din mobil altid er helt klar og fuldt opladt.

  CINERAMA INFOTAINMENT

  TRÅDLØS APPLE CARPLAY

  Du kan tilslutte din iPhone til Uconnect™-displayet på 10,25”og betjene Apple CarPlay med Siri-stemmekommandoer eller touchskærmen. Trådløs Apple CarPlay er den smartere og sikrere måde at bruge din iPhone på i bilen. Du kan få rutevejledning, foretage opkald, sende og modtage beskeder og lytte til Apple Music, lydbøger eller podcasts, mens du stadig holder fokus på vejen.

  Klik her for at se kompatible enheder.

  CarPlay, iPhone og Siri er registrerede varemærker tilhørende Apple inc.

  TRÅDLØS ANDROID AUTO™

  Den nye 500 «La Prima» cabrio er også kompatibel med Android Auto™ og kan etablere forbindelse trådløst (til kompatible telefoner). Så snart din smartphone er forbundet til bilen, viser det brugervenlige interface dine apps på den 10.25” store Uconnect™-touchskærm. Du kan administrere din musik og dine kontakter, og takket være Google Maps kan du se kort og tjekke trafiksituationen i realtid direkte fra touchskærmen uden at gå på kompromis med sikkerheden.

  Google, Google Play og Android Auto er varemærker tilhørende Google LLC.

  Hvis du vil bruge Android Auto på bilens display, skal du bruge et Android Auto-kompatibelt køretøj, en Android-telefon, der kører Android 5.0 eller nyere, og Android Auto-appen.

  Hvis du vil bruge Android Auto Wireless, skal du have en af følgende
  • Enhver smartphone med Android 11.0 og et 5 GHz Wi-Fi-netværk. I EU skal smartphones opfylde yderligere lovmæssige krav for at kunne bruge 5 GHz Wi-Fi-netværket i bilen.
  • Google- eller Samsung-smartphone med Android 10.0.
  • Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + eller Note 8, der kører Android 9.0.

  Klik her for at se kompatible enheder.

  FORBINDELSESMULIGHEDER

  Den nye 500 «La Prima» cabrio byder på et komplet udvalg af topmoderne tilslutningsmuligheder, både når du er i bilen, og når du ikke er. En af dem er en helt ny mobilapp. Med FIAT-appen kan du administrere den nye 500 «La Prima» når som helst og hvor som helst. Læs mere om alle funktionerne.

  MY ECHARGE

  My eCharge giver brugere af den nye 500 «La Prima» cabrio mulighed for at træde ind i en verden af tjenester til styring af den elektriske opladning. Med FIAT-appen kan du nemt finde offentlige ladestationer i nærheden og få adgang til funktioner til opladning, betalinger og følge opladningshistorikken. Derhjemme kan du hurtigt få adgang til din private Wallbox og takket være fjernadministration få mest muligt ud af din tilsluttede Wallbox.

  MY ASSISTANT

  Takket være My Assistant er du sikrere, uanset hvor du er. Den nye 500 «La Prima» cabrio kan foretage nødopkald gennem kabinelampen*, kontakte en dedikeret assistent og anmode om vejhjælp direkte fra bilens touchskærm eller gennem FIAT-appen.

  *Nødopkald er ikke tilgængeligt fra bilens touchskærm eller via FIAT-appen

  MY REMOTE

  Med My Remote kan du finde placeringen af den nye 500 «La Prima» cabrio direkte fra din smartphone. Men det er ikke det eneste. Fra mobilappen kan du også låse og låse dørene op og kontrollere opladningsniveauet og planlægge klimaanlægget og køretøjets opladning.

  MY CAR

  Spekulerer du over, hvad der foregår under kølerhjelmen? Bare rolig. Med My Car kan du få information i realtid om status på din «La Prima». Du kan få oplyst dæktryk, kilometertællerstand og vedligeholdelsesopdateringer blot ved at åbne FIAT-appen, eller du kan se oplysningerne direkte i bilens radiodisplayet. Den nye 500 «La Prima» cabrio har intet at skjule.

  MY NAVIGATION

  Det har aldrig været nemmere at nå sin destination. Med My Navigation kan du dele destinationen fra FIAT-appen og bilen med et enkelt tryk. Infotainment-displayet i den nye 500 «La Prima» cabrio viser straks destinationen med liveopdaterede trafikoplysninger, vejrdata, advarsler om fotofælder og placering af ladestandere. Dine kort vil løbende blive opdateret via internettet og give dig en problemfri, fuldt integreret oplevelse.

  MY WI-FI

  Med My Wi-Fi får du samme komfort som derhjemme. Med Min Wi-Fi-tjenesten bliver den nye 500 «La Prima» cabrio et Wi-Fi-hotspot, som du kan bruge til at oprette forbindelse til op til 8 enheder. Takket være en gratis prøveperiode kan du og dine rejsekammerater surfe online, lytte og streame indhold, arbejde komfortabelt og også bruge Amazon Alexa* stemmeassistent om bord. (MY WI-FI er ekstraudstyr)

  *Tilgængelig fra januar 2021

  MY ALERT

  Et øje er altid årvågent i den nye 500 «La Prima» cabrio. Hvis uheldet er ude, og der opstår et problem med din bil, modtager du straks en Push-notifikation på din FIAT-app. I tilfælde af tyveri vil du blive sat i kontakt med en operatør, og din bil vil blive sporet for at hjælpe politiet med at få den tilbage*. (MY ALERT er ekstraudstyr)

  *My Alert er en valgfri tjeneste i den nye 500 «La Prima»

  UCONNECT™ TJENESTER

  Din nye Fiat 500 er altid forbundet takket være Uconnect™ tjenester: Pakken dedikeret til sikkerhed og fjernbetjening af din bils hovedfunktioner.

  UDSTYRSNIVEAUER

  Billederne er vejledende.