NY 500

  ICON

  SKIFT UDSTYRSNIVEAU
  Fra 259.990 DKK*

  Vælg en af farverne, der alle er inspireret af naturen:

  Fra 259.990 DKK*

  Vælg en af farverne, der alle er inspireret af naturen:

  *Alle priser er i DKK inkl. moms. Priser, specifikationer og udstyr er af vejledende art og kan ændres uden varsel. Der tages forbehold for ændringer som følge af statens regulering af registreringsaf­giften. Bilerne er vist med ekstraudstyr som kan ændre pris, forbrug, emission og ejerafgift.

  ELEKTRISKE FUNKTIONER

  TEKNOLOGI

  Den nye 500 Icon cabrio er udstyret med teknologi, der giver dig forbedret sikkerhed under kørslen og lader dig nyde kørselsoplevelsen optimalt.

  INFOTAINMENT

  Det nye Cinerama Infotainment-system i den nye FIAT 500 Icon cabrio med et 10,25” HD-display leverer altid klar og tydelig information til dig. Den ultrahurtige Bluetooth-parring forbinder alle smartphones i bilen på mindre end 5 sekunder, fra dørene åbnes.
  Systemet tilbyder et intuitivt og brugervenligt interface, der er let at justere, hvor føreren kan arrangere skærm-layout efter sine personlige præferencer. Det nye Cinerama Infotainment er udstyret med en fuldt integreret navigationsplatform, som bliver din kørepartner, uanset hvor turen fører dig hen. Systemet viser føreren opdaterede trafikinformationer, der opdateres hver 30. sekund, herunder trafiktæthed, hastighedskameraer, parkering, EV-stationer samt vejroplysninger for den ønskede destination. 3D-kortnavigationen kan også visualiseres i bilens 7” digitale instrumentgruppe. For sikre enkel interaktion giver et system med naturlig sproggenkendelse mulighed for at interagere med bilen ved blot at sige "Hallo FIAT". Du kan tilslutte din smartphone trådløst og projicere dine yndlingsapps op på den store skærm. Den nye 500 Icon kan også udstyres med den trådløs mobil oplader, der sikrer, at din mobil altid er helt klar og fuldt opladt.

  CINERAMA INFOTAINMENT

  TRÅDLØS APPLE CARPLAY

  Du kan tilslutte din iPhone til Uconnect™-displayet på 10,25” og betjene Apple CarPlay med Siri-stemmekommandoer eller touchskærmen. Trådløs Apple CarPlay er den smartere og sikrere måde at bruge din iPhone på i bilen. Du kan få rutevejledning, foretage opkald, sende og modtage beskeder og lytte til Apple Music, lydbøger eller podcasts, mens du stadig holder fokus på vejen.

  Klik her for at se kompatible enheder.

  CarPlay, iPhone og Siri er registrerede varemærker tilhørende Apple inc.

  TRÅDLØS ANDROID AUTO™

  Den nye 500 Icon cabrio er også kompatibel med Android Auto™ og kan etablere forbindelse trådløst (til kompatible telefoner). Så snart din smartphone er forbundet til bybilen, viser det brugervenlige interface dine apps på den 10,25” store Uconnect™-touchskærm. Du kan administrere din musik og dine kontakter, og takket være Google Maps kan du se kort og tjekke trafiksituationen i realtid direkte fra touchskærmen uden at gå på kompromis med sikkerheden.

  Google, Google Play og Android Auto er varemærker tilhørende Google LLC.

  Hvis du vil bruge Android Auto på bilens display, skal du bruge et Android Auto-kompatibelt køretøj, en Android-telefon, der kører Android 5.0 eller nyere, og Android Auto-appen.

  Hvis du vil bruge Android Auto Wireless, skal du have en af følgende
  • Enhver smartphone med Android 11.0 og et 5 GHz Wi-Fi-netværk. I EU skal smartphones opfylde yderligere lovmæssige krav for at kunne bruge 5 GHz Wi-Fi-netværket i bilen.
  • Google- eller Samsung-smartphone med Android 10.0.
  • Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + eller Note 8, der kører Android 9.0.

  Klik her for at se kompatible enheder.

  FORBINDELSESMULIGHEDER

  Den nye 500 Icon cabrio byder på et komplet udvalg af topmoderne tilslutningsmuligheder, både når du er i bilen, og når du ikke er. En af dem er en helt ny mobilapp. Med FIAT-appen kan du administrere den nye 500 når som helst og hvor som helst. Læs mere om alle funktionerne.

  MY ECHARGE

  My eCharge giver brugere af den nye 500 Icon cabrio mulighed for at træde ind i en verden af tjenester til styring af den elektriske opladning. Med FIAT-appen kan du nemt finde offentlige ladestationer i nærheden og få adgang til funktioner til opladning, betalinger og følge opladningshistorikken. Derhjemme kan du hurtigt få adgang til din private Wallbox og takket være fjernadministration få mest muligt ud af din tilsluttede Wallbox.

  MY ASSISTANT

  Takket være My Assistant er du sikrere, uanset hvor du er. Den nye 500 Icon cabrio kan foretage nødopkald*, kontakte en dedikeret assistent og anmode om vejhjælp direkte fra bilens touchskærm eller gennem FIAT-appen.

  *Nødopkald er ikke tilgængeligt fra bilens touchskærm eller via FIAT-appen

  MY REMOTE

  Med My Remote kan du finde placeringen af den nye 500 Icon cabrio direkte fra din smartphone. Men det er ikke det eneste. Fra mobil appen kan du også låse og låse dørene op og kontrollere opladningsniveauet og planlægge klimaanlægget og køretøjets opladning.

  MY CAR

  Spekulerer du over, hvad der foregår under kølerhjelmen? Bare rolig. Med My Car kan du få information i realtid om status på din Fiat 500 Icon Cabrio. Du kan blandt andet få oplyst dæktryk, kilometertællerstand og vedligeholdelsesopdateringer blot ved at åbne FIAT-appen, eller du kan se oplysningerne direkte i bilens radiodisplay. Den nye 500 Icon cabrio har intet at skjule.

  MY NAVIGATION

  Det har aldrig været nemmere at nå sin destination. Med My Navigation kan du dele destinationen fra FIAT-appen og bilen med et enkelt tryk. Infotainment-displayet i den nye 500 Icon cabrio viser straks destinationen med liveopdaterede trafikoplysninger, vejrdata, advarsler om fotofælder og placering af ladestandere. Dine kort vil løbende blive opdateret via internettet og give dig en problemfri, fuldt integreret oplevelse.

  MY WI-FI

  Med My Wi-Fi får du samme komfort som derhjemme. Med My Wi-Fi-tjenesten bliver den nye 500 Icon cabrio et Wi-Fi-hotspot, som du kan bruge til at oprette forbindelse til op til 8 enheder. Takket være en gratis prøveperiode kan du og dine rejsekammerater surfe online, lytte og streame indhold, arbejde komfortabelt og også bruge Amazon Alexa* stemmeassistent om bord. (MY WI-FI er ekstraudstyr)

  *Tilgængelig fra januar 2021

  MY ALERT

  Et øje er altid årvågent i den nye 500 Icon cabrio. Hvis uheldet er ude, og der opstår et problem med din bil, modtager du straks en Push-notifikation på din FIAT-app. I tilfælde af tyveri vil du blive sat i kontakt med en operatør, og din bil vil blive sporet for at hjælpe politiet med at få den tilbage*. (MY ALERT er ekstraudstyr)

  *My Alert er en valgfri tjeneste i den nye 500

  UCONNECT™ TJENESTER

  Din nye Fiat 500 er altid forbundet takket være Uconnect™ tjenester: Pakken dedikeret til sikkerhed og fjernbetjening af din bils hovedfunktioner.

  UDSTYRSPAKKER

  360-GRADERS DRONEOVERBLIK

  En 360°-parkeringsassistent med 11 sensorer placeret på forsiden, siden og bagsiden af den nye 500, der registrerer eventuelle forhindringer omkring køretøjet, advarer føreren om genstandenes nærhed.

  ACTIVE BLIND SPOT ASSIST

  En sensor, der er i stand til at registrere objekter i de blinde vinkler på siden og bagsiden af bilen, advarer dig.

  PARKERINGSKAMERA

  Visning i høj opløsning af, hvad der befinder sig bag bilen, med dynamiske gitterlinjer, der hjælper dig med at parkere.

  ELEKTRISKE SIDESPEJLE MED AFRIMNING

  Elektriske, sidespejle, klar til alle årstider.

  6 HØJTTALERE

  Lydløs uden for bilen, med et kraftfuldt lydsystem inde i kabinen.

  SELVKØRENDE FUNKTIONER PÅ NIVEAU 2 (CO-DRIVER)

  Bilen bliver din betroede andenpilot, der accelererer, bremser og holder vognbanen helt af sig selv. Derudover vil bilen aflæse vejskilte og foreslå den hastighed, du bør køre med på den pågældende vej. Når du så har indstillet hastighed og afstand på knapperne på rattet, vil systemet på egen hånd holde den indstillede afstand til køretøjet foran (når du kører over 30 km/t) og stoppe, når det er nødvendigt pga. trafikken. Som en pålidelig andenpilot, altid ved din side. Når du kører over 60 km/t, registrerer den nye 500 Icon cabrio linjerne på vejen og holder dig i midten af kørebanen og gør køreturen sikrere og mindre stressende.

  360-GRADERS DRONEOVERBLIK

  En 360°-parkeringsassistent med 11 sensorer placeret på forsiden, siden og bagsiden af den nye 500, der registrerer eventuelle forhindringer omkring køretøjet, advarer føreren om genstandenes nærhed.

  ACTIVE BLIND SPOT ASSIST

  En sensor, der er i stand til at registrere objekter i de blinde vinkler på siden og bagsiden af bilen, advarer dig.

  PARKERINGSKAMERA

  Visning i høj opløsning af, hvad der befinder sig bag bilen, med dynamiske gitterlinjer, der hjælper dig med at parkere.

  ELEKTRISKE SIDESPEJLE MED AFRIMNING

  Elektriske, sidespejle , klar til alle årstider.

  OPVARMEDE FORSÆDER

  Forsæderne kan opvarmes og giver dig fuld komfort i den kolde årstid.

  OPVARMET FORRUDE

  Fjern is og kondens fra forruden uden varmeapparater eller klimaanlæg, spar energi, og få optimal sigtbarhed om vinteren.

  JUSTERBARE FORSÆDER

  Nyd komforten med 6-vejs justerbare forsæder. Sæderne kan justeres i højde, dybde og hældning.

  MIDTERARMLÆN

  Midterarmlænet giver perfekt komfort under kørslen.

  LETTILGÆNGELIG MIDTERKONSOL

  Mere plads til alt det, du har brug for: +4,2 L opbevaringskapacitet med den nye midterkonsol.

  TONEDE RUDER

  Bloker 99 % af UV-strålerne fra at trænge ind i din nye 500 Icon cabrio: Reducer varmen inde i kabinen, og spar energi ved at bruge klimaanlægget mindre.

  FORRESTE OG BAGESTE GULVMÅTTER MED 500-LOGO

  Stil og komfort i skøn forening, med måtter i bæredygtigt materiale.

  LED-FORLYGTER

  Et klarere perspektiv på vejen og et fornyet, men altid ikonisk 500-look.

  AUTOMATISK LANGT LYS

  Tænder automatisk for det lange lys, når du kører om natten, og slukker det, når et køretøj nærmer sig.

  INDVENDIGT BAKSPEJL MED AUTOMATISK NEDBLÆNDING

  Det elektrokromatiske indvendige bakspejl dæmpes automatisk, når det registrerer lys bag bilen, hvilket reducerer blænding, der kan skabe synsproblemer, hvis du kører om natten.

  UDSTYRSPAKKER

  TEKNOLOGI
  PARKERINGSPAKKE
  CO-DRIVER-PAKKEN
  KOMFORT
  VINTERPAKKE ER STANDARD PÅ ICON
  KOMFORTPAKKE MED KOMFORTSÆDER
  STIL
  - STYLEPAKKE CABRIO
  MAGIC EYE-PAKKE

  UDSTYRSNIVEAUER

  Billederne er vejledende.