Placeholder image

DET ELEKTRISKE

PERFEKT TIL BYEN

For langt de fleste vil det daglige transportbehov være dækket rigeligt ind, til at køre på arbejde, til fitnesscentret og hjem igen, takket være en rækkevidde på op til 320 km*. Og når bilen udelukkende anvendes til bykørsel, udvides rækkevidden op til 400 km takket være den imponerende effektivitet ved bykørsel.

BYKØRSEL

OP TIL

0 KM

WLTP RÆKKEVIDDE V. BLANDET KØRSEL

op til

0 KM

SHERPA-TILSTAND

SHERPA-TILSTAND

Sherpa-tilstanden er en intelligent kørefunktion, der tager kontrol over funktioner i bilen, så du kan spare energi. Funktionen udregner, præcis hvordan du bedst når frem til din destination, samtidig med at den optimerer bilens parametre, herunder f.eks. mobilopladning, aircondition, fartgrænser og acceleration.

HURTIGOPLADNING

Den kommende nye 500 "la Prima" kan hurtigoplades med hele 85 kW. Det giver mulighed for at lade bilen op til en gennemsnitslig dags-kørsel (50 km) på bare 5 minutter, og hvis du har 35 minutter til rådighed, kan batteriet oplades til 80 %. Denne funktion er standardudstyr, så du vil kunne få glæde af enhver offentlig hurtig-ladestation takket være det medfølgende Mode 3-kabel.

HURTIGOPLADER 85 KW
50 KM PÅ 5 MINUTTER
80% PÅ 35 MINUTTER

KØR MED ÉN PEDAL

KØR MED ÉN PEDAL

Den kommende nye 500 "la Prima" vil være en af de første elbiler, der tilbyder en ny køreoplevelse, hvor du både kan accelerere og decelerere med en enkelt pedal. Så snart føreren løfter foden fra pedalen, vil bilen sætte farten ned og samtidig konvertere bevægelsesenergien til elektricitet, der genvindes og bruges til at genoplade batteriet med.

ET KOMPLET UDVALG AF LADELØSNINGER
NEM OPLADNING DERHJEMME
  • En eksklusiv easyWallbox med tilhørende Mode 3-kabel medfølger, så du kan etablere din egen ladestation derhjemme. Den er klar til brug med ”plug and play”-teknologi, der ikke kræver installation, og Bluetooth-forbindelse, så du nemt kan kontrollere batteriets status. EasyWallbox er udstyret med et stabiliserende system, der forhindrer strømafbrydelser i dit hjem, og hvis du opgraderer til 7 kW, kan du genoplade den kommende nye 500 "la Prima" på den halve tid.
NEM OPLADNING, NÅR DU ER UDE
  • Ingen grund til bekymring, selv om du ikke er hjemme. Du kan bruge det medfølgende Mode 3-kabel til at oplade den kommende nye 500 "la Prima" ved offentlige standard- og hurtig-ladestationer og parkeringspladser.

Billederne er vejledende. Bilerne forventes til salg fra oktober 2020.

* WLTP-homologering: de givne data for elektrisk rækkevidde er foreløbige og er blevet bestemt i henhold til WLTP-testproceduren. De foreløbige værdier kan afvige fra officielle endelige typegodkendelsesdata. Rækkevidden kan variere og er afhængig af forskellige faktorer og bilens konfiguration som f.eks. personlig kørestil, udstyr, rutens karakteristika, udvendig temperatur, varme / aircondition, præ-konditionering og batteriets tilstand.