Placeholder image

ALTID FORBUNDET

Takket være den lysstærke 10,25” skærm vil det helt nye infotainmentsystem i den kommende nye Fiat 500 "la Prima" altid levere klar og tydelig information til dig. Den ultrahurtige Bluetooth-parring forbinder alle smartphones i bilen på mindre end 5 sekunder, fra dørene åbnes. Og grænsefladen, der minder om en smartphone, hvor du selv kan tilpasse skærmlayoutet, gør infotainmentsystemet brugervenligt og lettilgængeligt. Den kommende nye 500 "la Prima" vil også være udstyret med trådløs mobilopladning, så du aldrig behøver være uden forbindelse til omverdenen.

AVANCERET INFOTAINMENT

TRÅDLØS APPLE CARPLAY

Du kan tilslutte din iPhone til den store 10,25” Uconnect™-skærm og betjene den trådløse Apple CarPlay med Siri-stemmekommandoer eller touchskærmen. Apple CarPlay er den smarteste og sikreste måde at bruge din iPhone på, mens du kører bil. Du kan få rutevejledning, foretage opkald og sende og modtage beskeder, men også lytte til Apple Music, lydbøger og podcasts uden at fjerne øjnene fra vejen.


Klik her for at se kompatible enheder.

CarPlay, iPhone og Siri er registrerede varemærker tilhørende Apple inc.

DIN 500 I DIN SMARTPHONE

Den kommende nye 500 "la Prima" byder på et komplet udvalg af topmoderne tilslutningsmuligheder, både når du er i bilen, og når du ikke er. En af dem er en helt ny mobilapp. Med appen ”FIAT all-in” kan du administrere den kommende nye 500 "la Prima" når som helst og hvor som helst. Læs mere her om alle funktionerne.

My eCharge

Med My eCharge vil kommende 500 «la Prima» ejere få adgang til en verden af tjenester for styringen af den elektriske opladning. Med FIAT-appen kan du enkelt finde offentlige ladestationer i nærheden, samt have adgang til funktioner som opladning, betaling og historik. Med @Home vil du få adgang til din private Wallbox og, takket være fjernstyring, få mest ud af din tilkoblede Wallbox.

MY REMOTE

Med My Remote vil du kunne finde ud af, hvor din kommende nye 500 "la Prima" befinder sig, med din smartphone. Og ikke nok med det. Fra mobilappen kan du også låse dørene i og op, kontrollere batteriniveauet og planlægge aircondition og opladning af bilen.

MY NAVIGATION

Det har aldrig været nemmere at nå sin destination. Med My Navigation kan du sende destinationen fra ”FIAT all-in” appen til bilen med et enkelt tryk. Infotainment-displayet i den kommende nye 500 "la Prima" vil straks vise destinationen med liveopdaterede trafikoplysninger, vejrdata, advarsler om fotofælder og placeringer af ladestandere. Dine kort vil løbende blive opdateret via internettet og give dig en problemfri, fuldt integreret oplevelse.

MY ASSISTANT

Takket være My Assistant er du sikrere, uanset hvor du er. Den kommende nye 500 "la Prima" vil kunne foretage nødopkald via en knap ved kabinelampen i loftet*, kontakte en dedikeret assistent eller anmode om vejhjælp direkte fra bilens touchscreen eller gennem ”FIAT all-in” appen.


*Nødopkald er ikke tilgængeligt fra bilens touchskærm eller via FIAT all-in-appen

MY CAR

Spekulerer du over, hvad der foregår under kølerhjelmen? Bare rolig. Med My Car kan du få information i realtid om din bils status. Du kan få oplyst dæktryk, kilometertællerstand og vedligeholdelsesopdateringer blot ved at åbne ”FIAT all-in” appen, eller du kan finde oplysningerne på radiodisplayet i bilen. Den kommende nye 500 "la Prima" har intet at skjule!

MY ALERT

Den kommende nye 500 "la Prima" har altid et øje på klem. Hvis uheldet er ude, og der opstår et problem med din bil, modtager du straks en push-notifikation på din ”FIAT all-in” app. I tilfælde af tyveri vil du blive sat i kontakt med en operatør, og din bil kan blive sporet for at hjælpe politiet med at få den tilbage.*

*My Alert er en tilvalgs-tjeneste mod merpris i den nye 500 «la Prima».


MY WI-FI

Med My WI-FI vil det føles, som om du altid er derhjemme. Tjenesten My Wi-Fi forvandler den kommende nye 500 "la Prima" til et wi-fi-hotspot, som op til 8 enheder kan oprette forbindelse til. Du og dine passagerer får en prøveperiode, hvor I kan navigere, streame og arbejde med optimal komfort og bruge stemmeassistentsystemet.*

*My WI-FI er en tilvalgs-tjeneste mod merpris i den nye 500 «la Prima».