INFOTAINMENT

FORKÆL DEM MED UCONNECT-TEKNOLOGI

Hvem siger, at du ikke må forkæle dine børn? Lad dem lytte til deres favoritmusik på Deezer eller TuneIn via LIVE som er ekstraudstyr, eller slutte deres smartphone til Uconnect™ 7” HD systemet. Du behøver ikke at afbryde dem, med mindre du gerne vil høre nyheder på Reuters eller komme tilbage på sporet med TomTom 3D-kort, der leveres som ekstraudstyr. Alt sammen indenfor bekvemt rækkevidde.

 

MOTORER

INTELLIGENT ENERGI

Vælg mellem flere motorer, fra benzinmotoren på
1.4 l til MultiJet II-dieselmotoren på 1.6 l.
Fiat Tipo med 5 døre har den rigtige løsning
til dig, så du får den bedste præstation
og et brændstofforbrug på helt op til 29,4 km/l.

SIKKERHED

ALT UNDER KONTROL

Ro i sindet og enkelhed samlet i en ekstraudstyrspakke: Med den adaptive fartpilot holder Fiat Tipo SW sikker afstand til den forankørende. Takket være Full Brake Control, der automatisk bremser i en nødsituation. Desuden kan du få bakkamera som ekstraudstyr, der giver ekstra beskyttelse til dig og din familie.

1 af 3

BESTIL ET TILBUD

BYTTEBIL / BIL TIL SKROTNING? *


Alle felter markeret med * er obligatoriske

SAMTYKKE I HENHOLD TIL PERSONDATALOVEN

Efter at have læst Informationsskrivelsen vedrørende behandling af indtastede personhenførbare oplysninger, f.eks. navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse,. (herefter ”Personlige oplysninger”).


Ved at klikke SEND-knappen bekræfter jeg, at jeg anmoder om de serviceydelser, som er nævnt i Informationsskrivelsens punkt a), og jeg giver samtidig mit samtykke til, at mine personlige oplysninger anvendes med de formål for øje, som serviceydelserne omfatter, og ved brug af de bearbejdningsmetoder, som er nævnt i Informationsskrivelsen.

2 af 3

VÆLG EN FORHANDLER

Gå tilbage
 
 
3 af 3

Tak Mario Rossi

DIN ANMODNING OM AT MODTAGE ET TILBUD på EN TIPO STATION WAGAON FRA KROGSGAARD-JENSEN A/S TAGENSVEJ 148 2200 KØBENHAVN N ER FREMSENDT OG DU VIL BLIVE KONTAKTET HURTIGST MULIGT.