PLADS OG KOMFORT

MASSER AF PLADS TIL
DIN FAMILIE

Praktisk og komfortabel forkælelse til dig og dine passagerer. Til selv de højeste: Fordi Tipo SW er en rummelig stationcar der komfortabelt rummer op til 5 personer, 1,85 m høje, med klassens bedste benplads.

KØREPOSITION

Perfekt justering af rat og sæde giver en virkelig ergonomisk køreposition. Og alt er indenfor bekvemt rækkevidde.

BAGAGERUM

PLADS TIL HELE DIT LIV. PLUS DINE BØRNS. OG HUNDENS.

Bagagerum på 550 liter med let adgang og lav læssehøjde og uden kant plus Magic Cargo Space -systemet, der kan omkonfigureres, så det øger volumen og fleksibilitet. For slet ikke at nævne Flip&Fold-bagsæderne, der giver en helt flad læsseflade på op til 1,80 m i længden.

SÆDER

KOMFORTABLE
SIDDEPLADSER MED
UDSIGT

Kompromisløs komfort og flot design: Fiat Tipo SW har komfortable, støttende, ergonomiske siddepladser, enten med stof eller kunstlæder. For slet ikke at nævne klassens bedste benplads. På den måde kan du se hele verden passere forbi i komplet komfort.

1 af 3

BESTIL ET TILBUD

BYTTEBIL / BIL TIL SKROTNING? *


Alle felter markeret med * er obligatoriske

SAMTYKKE I HENHOLD TIL PERSONDATALOVEN

Efter at have læst Informationsskrivelsen vedrørende behandling af indtastede personhenførbare oplysninger, f.eks. navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse,. (herefter ”Personlige oplysninger”).


Ved at klikke SEND-knappen bekræfter jeg, at jeg anmoder om de serviceydelser, som er nævnt i Informationsskrivelsens punkt a), og jeg giver samtidig mit samtykke til, at mine personlige oplysninger anvendes med de formål for øje, som serviceydelserne omfatter, og ved brug af de bearbejdningsmetoder, som er nævnt i Informationsskrivelsen.

2 af 3

VÆLG EN FORHANDLER

Gå tilbage
 
 
3 af 3

Tak Mario Rossi

DIN ANMODNING OM AT MODTAGE ET TILBUD på EN TIPO STATION WAGAON FRA KROGSGAARD-JENSEN A/S TAGENSVEJ 148 2200 KØBENHAVN N ER FREMSENDT OG DU VIL BLIVE KONTAKTET HURTIGST MULIGT.