TIPO-LOGIK

Du får meget mere for langt mindre, Tipo Station Wagon kommer
inklusive en lang række standardudstyr og al den komfort,
du måtte ønske. Det er det, vi kalder Tipo-logik.

DESIGN OG STIL

Tipo SW er en stationcar, der er designet i Italien af Centro Stile Fiat, er en blanding af funktionalitet og smuk stil med et dynamisk, moderne design udvendigt samt en rummelig kabine og stor alsidighed, takket være bagagerummet med Magic Cargo-boksen og tagbøjlerne, der er monteret som standard. 4,57 meter ren frihed.

DETALJER

BEMÆRKELSESVÆRDIG PERSONLIGHED

Moderne, dynamisk design: Alle dele af Tipo SW, fra LED-kørelyset til den store markante kølergrill med krom og de stringente linjer fra motorhjelmen over taget til hækspoileren, glider elegant og harmonisk sammen i den overordnede arkitektur. En personlighed, der vil blive lagt mærke til.

1 af 3

BESTIL ET TILBUD

BYTTEBIL / BIL TIL SKROTNING? *


Alle felter markeret med * er obligatoriske

SAMTYKKE I HENHOLD TIL PERSONDATALOVEN

Efter at have læst Informationsskrivelsen vedrørende behandling af indtastede personhenførbare oplysninger, f.eks. navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse,. (herefter ”Personlige oplysninger”).


Ved at klikke SEND-knappen bekræfter jeg, at jeg anmoder om de serviceydelser, som er nævnt i Informationsskrivelsens punkt a), og jeg giver samtidig mit samtykke til, at mine personlige oplysninger anvendes med de formål for øje, som serviceydelserne omfatter, og ved brug af de bearbejdningsmetoder, som er nævnt i Informationsskrivelsen.

2 af 3

VÆLG EN FORHANDLER

Gå tilbage
 
 
3 af 3

Tak Mario Rossi

DIN ANMODNING OM AT MODTAGE ET TILBUD på EN TIPO STATION WAGAON FRA KROGSGAARD-JENSEN A/S TAGENSVEJ 148 2200 KØBENHAVN N ER FREMSENDT OG DU VIL BLIVE KONTAKTET HURTIGST MULIGT.