MIN BIL: ER ALTID I FORM

Vælg vores tryghedsaftale, de originale dele og højt kvalificerede og specialiserede serviceværksteder.

fiatot.calculate

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt Fiat kundeservice

 

FIAT KUNDESERVICE

Brug for service?

Find instruktionsbøger og teknisk information                      

FIND SERVICEVÆRKSTED

Fabrikskampagner

FIAT GROUP AUTOMOBILES foretager løbende kontrol af de biler, der forlader produktionen, og overvåger samtidig kvaliteten af de biler, der er i brug.

Med ønsket om altid at være på forkant med situationen og til stadighed sikre Fiats høje sikkerheds- og kvalitetsniveau, hænder det derfor fra tid til anden, at Fiat indkalder kunder til inspektion og om nødvendig reparation uanset bilens alder og ejerforhold. Dette kaldes en fabrikskampagne.

FIAT GROUP AUTOMOBILES DENMARK A/S og vores autoriserede forhandlere gør vores bedste for at informere de berørte kunder, når der skal indkaldes på Fiat fabrikkens vegne. Vi får dog desværre ikke altid oplysning om ændringer i ejerforhold ved videresalg af bilen og kan grundet gældende lovgivning kun få adgang til kundedata hos SKAT, når en indkaldelse sker på baggrund af risiko for trafiksikkerheden.

Vi har derfor besluttet at offentliggøre eventuelle fabrikskampagner her, hvor det for Dem som Fiat ejer er let at få oplysning om, hvorvidt Deres bil er berørt af en fabrikskampagne.

For at benytte denne service bedes De have Deres servicehæfte ved Dem; forrest i servicehæftet finder De Deres bils data. De skal bruge en 3-cifret MVS kode samt de sidste 8 cifre i bilens chassisnummer (stelnummer), som er unikt, og det er derfor vigtigt at være nøjagtig, når De indtaster.

Indtast Deres bils MVS kode og chassisnummer (stelnummer) her og tryk på send. Vi undersøger derefter hvilke kampagner, Deres bil evt. måtte være omfattet af.

Er Deres bil berørt af en ikke udført kampagne, vil De modtage besked med et eller flere kampagnenumre. De bedes derefter kontakte en autoriseret forhandler/værksted for aftale af en tid til kontrol/reparation.

Vi gør venligst opmærksom på, at databasen ikke tager højde for eventuelle indtastningsfejl i MVS koden eller chassisnummeret. Det er derfor vigtigt at tage højde for typiske fejl, såsom tallet 0=nul og bogstavet O samt tallet 1 og bogstavet lille i/stort I, når der indtastes i MVS/chassisnummerfeltet.

Dette søgeredskab er en ekstra service, som vi gerne stiller til rådighed, men vi understreger, at FIAT GROUP AUTOMOBILES DENMARK A/S ikke påtager sig ansvar for fejl ved indtastning eller mangler i databasen. Den direkte henvendelse med brev til hver enkelt berørt Fiat ejer vil være den officielle kontaktform, vi anvender ved indkaldelse til fabrikskampagner/fabriksaktioner. Er Deres bil i henhold til vores søgemaskine berørt af en kampagne, er De naturligvis også velkommen til at rette henvendelse til et autoriseret Fiat værksted, selv om De endnu ikke har fået skriftlig besked.