Original, genial og overraskende: Det er Panda.

Bilen, der følger med udviklingen – men altid forbliver tro mod sig selv.

UCONNECT™

ENDNU MERE SJOV

Pandaen kan udstyres med den nye UconnectTM-radio, der giver dig både Bluetooth® 2.1, lydstreaming, stemmegenkendelse, USB- og AUX-porte samt en Mp3-afspiller. På den måde kan du altid lytte til dine favoritnumre og podcasts via USB eller mobiltelefon, oplade dine enheder direkte fra din Panda, og snakke i telefon uden at løfte en finger. UconnectTM radioen er standard på Lounge. (Mobiltelefonholder fås som ekstraudstyr)

PANDA UCONNECT™

NU KØRER PANDA
PÅ MOBILEN

Med den gratis Panda UconnectTM-app får du direkte adgang til en række tjenester fra din smartphone, fx dit musikbibliotek, dine kontakter, Spotify, Google Maps, vejrudsigten sammen med alle de andre infotainment- og førerassistentfunktioner. Som ekstraudstyr fås en praktisk holder til mobiltelefonen.

START&STOP

MINIMALT BRÆNDSTOFFORBRUG

Når du standser, stopper din motor også. Pandaens Start&Stop-teknologi er sammen med gearskifteindikatoren (GSI) designet til at minimere dit brændstofforbrug.

De afbildede biler er være vist med ekstraudstyr.

1 af 3

BESTIL ET TILBUD

BYTTEBIL / BIL TIL SKROTNING? *


Alle felter markeret med * er obligatoriske

SAMTYKKE I HENHOLD TIL PERSONDATALOVEN

Efter at have læst Informationsskrivelsen vedrørende behandling af indtastede personhenførbare oplysninger, f.eks. navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse,. (herefter ”Personlige oplysninger”).


Ved at klikke SEND-knappen bekræfter jeg, at jeg anmoder om de serviceydelser, som er nævnt i Informationsskrivelsens punkt a), og jeg giver samtidig mit samtykke til, at mine personlige oplysninger anvendes med de formål for øje, som serviceydelserne omfatter, og ved brug af de bearbejdningsmetoder, som er nævnt i Informationsskrivelsen.

2 af 3

VÆLG EN FORHANDLER

Gå tilbage
 
 
3 af 3

Tak Mario Rossi

DIN ANMODNING OM AT MODTAGE ET TILBUD på EN Panda FRA KROGSGAARD-JENSEN A/S TAGENSVEJ 148 2200 KØBENHAVN N ER FREMSENDT OG DU VIL BLIVE KONTAKTET HURTIGST MULIGT.