Original, genial og overraskende: Det er Panda.

Bilen, der følger med udviklingen – men altid forbliver tro mod sig selv.

MOTORVERSIONER

Du kan vælge mellem 4 motorer til din Panda. Den tocylindrede TwinAir 0,9-liters turboladede med 80 hk og samme motor uden turbo med 60 hk, der begge leveres med det smarte Start&Stop-system. Du kan også vælge den robuste 1,2-liters Fire-benzinmotor med 69 hk. Endvidere kan du få Panda med den innovative TwinAir Natural Power-motor, som både kan anvendes med Natur- eller biogas og benzin. Denne motor på 80 hk kan køre næsten 1100 km i kombination af benzin og gas, har rekordlave CO2-emissioner og kører langt på literen.
Alle 4 motorvarianter er driftsikre og EURO 6 godkendte med lavt brændstofforbrug

EFFEKTIV OG
ØKONOMISK

De afbildede biler er være vist med ekstraudstyr.

1 af 3

BESTIL ET TILBUD

BYTTEBIL / BIL TIL SKROTNING? *


Alle felter markeret med * er obligatoriske

SAMTYKKE I HENHOLD TIL PERSONDATALOVEN

Efter at have læst Informationsskrivelsen vedrørende behandling af indtastede personhenførbare oplysninger, f.eks. navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse,. (herefter ”Personlige oplysninger”).


Ved at klikke SEND-knappen bekræfter jeg, at jeg anmoder om de serviceydelser, som er nævnt i Informationsskrivelsens punkt a), og jeg giver samtidig mit samtykke til, at mine personlige oplysninger anvendes med de formål for øje, som serviceydelserne omfatter, og ved brug af de bearbejdningsmetoder, som er nævnt i Informationsskrivelsen.

2 af 3

VÆLG EN FORHANDLER

Gå tilbage
 
 
3 af 3

Tak Mario Rossi

DIN ANMODNING OM AT MODTAGE ET TILBUD på EN Panda FRA KROGSGAARD-JENSEN A/S TAGENSVEJ 148 2200 KØBENHAVN N ER FREMSENDT OG DU VIL BLIVE KONTAKTET HURTIGST MULIGT.