Interior Alsidig familiebil | Stort bagagerumm | Fiat Panda

Original, genial og overraskende: Det er Panda.

Bilen, der følger med udviklingen – men altid forbliver tro mod sig selv.

PLADS OG KOMFORT

RIGELIGT

Et smut i storcentret, på byggemarkedet eller en weekendtur på landet: Med Panda er du klædt på til hvad som helst. Bagsædet, der kan leveres med splitbagsæde 60/40 kan klappes ned, og bagagerummet kan udstyres med praktisk lastkasse. Panda har desuden ikke mindre end 14 opbevaringsrum fordelt over hele kabinen til at holde styr på småtteri og ting, man gerne vil have inden for rækkevidde.

SÆDER OG INSTRUMENTBRÆT

MIX & MATCH

Indtræk i sort & rødt eller sort & gråt med røde eller grå syninger i kombination med de nye farver på instrumentbrættet: Grå eller titan.

KONFIGURATIONER

KUN FANTASIEN
SÆTTER GRÆNSER

Bagtil kan du klappe hele ryglænet ned.
Mulighed for tilvalg af praktisk splitbagsæde.

OPBEVARINGSRUM

ALT HAR SIN PLADS I PANDA

Panda har ikke mindre end 14 opbevaringsrum fordelt over hele kabinen. Det ene er en praktisk lomme i instrumentbrættet til mønter, kuglepenne og servietter.

NYT INTERIØR

GRIB RATTET OG KØR

Det nydesignede rat fås med læderbetræk samt integreret radiobetjening som ekstraudstyr på Easy. Instrumentpanelet har fået en mere klar og overskuelig grafik. Endvidere er der mulighed for at få et integreret Uconnect-system, der kommunikerer med Panda Uconnect-appen, så du har al information, underholdning og de tjenester, du ønsker, lige ved hånden. Læderrat med ratbetjening samt Uconnect er standard på Lounge.

​​

De afbildede biler kan være vist med ekstraudstyr.​​

1 af 3

BESTIL ET TILBUD

BYTTEBIL / BIL TIL SKROTNING? *


Alle felter markeret med * er obligatoriske

SAMTYKKE I HENHOLD TIL PERSONDATALOVEN

Efter at have læst Informationsskrivelsen vedrørende behandling af indtastede personhenførbare oplysninger, f.eks. navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse,. (herefter ”Personlige oplysninger”).


Ved at klikke SEND-knappen bekræfter jeg, at jeg anmoder om de serviceydelser, som er nævnt i Informationsskrivelsens punkt a), og jeg giver samtidig mit samtykke til, at mine personlige oplysninger anvendes med de formål for øje, som serviceydelserne omfatter, og ved brug af de bearbejdningsmetoder, som er nævnt i Informationsskrivelsen.

2 af 3

VÆLG EN FORHANDLER

Gå tilbage
 
 
3 af 3

Tak Mario Rossi

DIN ANMODNING OM AT MODTAGE ET TILBUD på EN Panda FRA KROGSGAARD-JENSEN A/S TAGENSVEJ 148 2200 KØBENHAVN N ER FREMSENDT OG DU VIL BLIVE KONTAKTET HURTIGST MULIGT.