Original, genial og overraskende: Det er Panda.

Bilen, der følger med udviklingen – men altid forbliver tro mod sig selv.

DET ER BARE PANDA

Originalitet fornægter sig aldrig, og med en herlig blanding af funktionalitet og design er Pandaen en ægte ener. Fra de lakerede kofangere med stødindsatser til udsmykningen på det robuste karosseri lader Panda sin personlighed skinne igennem. Og med de to nye eksteriør-farver: Amore rød og Colosseo grå – skrues der helt op for charmen.

DETALJER

HVILKEN FORM HAR PANDAS SJÆL?

”Squirclen” – halvt square (firkant), halv cirkel – er Pandas særkende. Formen rummer og udtrykker bilens legende og alsidige sjæl – fra inderst til yderst.

EKSTERIØR

STÆRK PERSONLIGHED

Designet er både sjovt, dynamisk og enestående. De højtplacerede slanke baglygtegrupper afrunder elegant den ”squircle”-formede bagrude og giver masser af mulighed for at sætte sit personlige præg med nye friske farver.

De afbildede biler er være vist med ekstraudstyr.

1 af 3

BESTIL ET TILBUD

BYTTEBIL / BIL TIL SKROTNING? *


Alle felter markeret med * er obligatoriske

SAMTYKKE I HENHOLD TIL PERSONDATALOVEN

Efter at have læst Informationsskrivelsen vedrørende behandling af indtastede personhenførbare oplysninger, f.eks. navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse,. (herefter ”Personlige oplysninger”).


Ved at klikke SEND-knappen bekræfter jeg, at jeg anmoder om de serviceydelser, som er nævnt i Informationsskrivelsens punkt a), og jeg giver samtidig mit samtykke til, at mine personlige oplysninger anvendes med de formål for øje, som serviceydelserne omfatter, og ved brug af de bearbejdningsmetoder, som er nævnt i Informationsskrivelsen.

2 af 3

VÆLG EN FORHANDLER

Gå tilbage
 
 
3 af 3

Tak Mario Rossi

DIN ANMODNING OM AT MODTAGE ET TILBUD på EN Panda FRA KROGSGAARD-JENSEN A/S TAGENSVEJ 148 2200 KØBENHAVN N ER FREMSENDT OG DU VIL BLIVE KONTAKTET HURTIGST MULIGT.