EN SIKKER VINDER

Vi er stolte at være det bilmærke der flest gange er løbet med titlen at ”Årets Bil i Danmark”. Hele 9 gange er vi blevet tildelt dette eftertragtede emblem. På koncernplan er det mellem Fiat og Alfa Romeo blevet til hele 11 sejre, hvilket også er mere end noget andet bilmærke.

Også på internationalt plan holdes rekorden i fin stil til ”Car Of The Year” med 9 sejre til Fiat mærket og 12 på koncernplan – hvilket ingen andre bilmærker kommer bare i nærheden af. Denne store test som faktisk er verdens største uafhængige biltest har eksisteret siden 1964, og afholdes i øvrigt i Danmark hvilket den er blevet de seneste 30 år. Siden 1984 er den blevet afholdt ved Tannis et lille stykke øst for Hirtshals, hvorfor den også går under det uofficielle navn ”Tannis-testen”.

Her et udsnit af vores modeller gennem tiden:

9 GANGE CAR OF THE YEAR

9 GANGE ÅRETS BIL I DANMARK

 

NY 500

 
   
 •      
 

Uno

 
   
 •      
 

Panda

 
   
 •      
 

128

 
   
 •      
 

500

 
   
 •      
 

topolino

 
   
 •      
 

Fiat 501

 
   
 •      
 

BYG FREMTIDEN

FIAT

OVER 100 ÅRS HISTORIE

OG PASSION

9 GANGE

car of the year

SAMARBEJDE MED 400 UNIVERSITETER

FIAT RESEARCH CENTER

618X170
Teknologisk innovation er kernen i alle vores projekter. Vi innoverer for at forbedre kvaliteten af vore produkter, for at øge sikkerheden for vores kunder samt for at byde miljøet mere skånsomme forhold.

HVORFOR VÆLGE FIAT?

Fiat har længe været en af de virkelige sværvægtere inden for den europæiske bilindustri. Efter overtagelsen af Chrysler-koncernen er FCA (Fiat Chrysler Automobiles) en af verdens største bilproducenter.

Fiat er bedst kendt for at producere praktiske, solide og veludstyrede små biler med italiensk charme. Gennem kontinuerlig satsning på produktudvikling og nye produktionsmetoder tilbyder Fiat et bredt modelprogram med det bedste italienske design sammen med en høj kvalitet.

Og hvis du vælger en Fiat, er du garanteret, at sikkerhed også har topprioritet.

Som en ekstra service kan du her tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev og få eksklusive nyheder omkring konkurrencer, modeller m.m.

 

Fiat er turen værd – prøv den i dag!