PRIVATLEASING – SÅ SLIPPER DU FOR BEKYMRINGERNE

Når du privatleaser kender du alle dine fremtidige udgifter. Derfor er billeasing en god løsning, hvis du ønsker budgetsikkerhed. Når du vælger at privatlease frem for at købe en bil, opnår du et komplet overblik over dine månedlige omkostninger til bilen.

NYD BUDGETSIKKERHED MED PRIVATLEASING

Fordelen ved billeasing er blandt andet en mindre førstegangsydelse end ved normal bilfinansiering og en fast månedlige omkostning. I leasingkontrakten er der inkluderet vejhjælp, vedligeholdelse og service, så er du sikker på alle omkostningerne i leasingperioden. Du behøves ikke bekymre dig om bilens værdi ved leasingaftalens udløb, eftersom Fiat Finansiering A/S ejer bilen.

Privatleasing giver dig TRYGHED

Hos Fiat Finansiering A/S anvender vi en standardkontrakt, som er skabt i samarbejde med FDM. Derved kan du føle dig tryg når du benytter et leasingtilbud fra Fiat. Vi tilbyder desuden privatleasing med forsikring som indeholder kaskoforsikring og beskyttelse mod diverse småskader, såsom ridser og buler, så du kan også føle dig tryg når du afleverer bilen. Med privatleasing nyder du fordel af at jævnligt skifte bil, og kan derfor altid nyde de seneste modeller og det nyeste sikkerhedsudstyr.

SKAL DU PRIVATLEASE?

Privatleasing eller køb en bil? Det er et valg hvor der er nogle situationer som skal overvejes. Det er f.eks. vigtigt at kende dit kørselsadfærd, samt hvor ofte du ønsker at skifte bil. Start med at bestille en prøvetur hos din nærmeste Fiat forhandler og tag en snak om dine behov.

 

NÅR DU PRIVATLEASER DIN FIAT, ER DU EKSTRA DÆKKET, HVIS DU VÆLGER EN FIAT FORSIKRING

Det betyder, at du, udover den normale kasko– og ansvarsdækning, får større tryghed i både leasingperioden og ved aflevering af bilen efter endt leasingperiode. Det gør du fordi, Fiat Forsikring har Leasing Basis dækning med afleveringsdækning og refusion af førstegangsydelsen til kunder, der privatleaser deres nye Fiat.

Afleveringsdækning dækker skader op til en samlet værdi af 25.000 kr. Dækningen omfatter skader, der er dækket af bilens kaskoforsikring, og som kan udbedres for maksimum 5.000 kr. pr. skade.

Refusion af førstegangsydelsen sikrer desuden, at du ikke mister din førstegangsydelse, hvis din bil bliver totalskadet eller stjålet. Din erstatning kan højst udgøre 9.995 kr.

Kontakt din lokale forhandler, og hør mere om fordele ved Fiat Forsikring med Leasing Basis dækning.