FINANSIERING

Købet af din nye Fiat er en oplevelse af fuld frihed. Med Fiat Finansiering via FCA Capital Danmark kan du vælge den finansieringsmetode, der passer bedst til dine behov ud fra et bredt og attraktivt udvalg af finansieringsløsninger.

Det er hurtigt og fleksibelt at få finansieret dit bilkøb igennem Fiat Finansiering. Du kan bl.a. få et billigere lån end i banken, og det er hurtigere og nemmere, end du tror. Vi tilbyder både lån med variabel og fast rente samt med eller uden udbetaling - hvad du foretrækker, er op til dig. Lånet kan du afdrage i helt op til 8 år, afhængig af hvor gammel bilen er på det tidspunkt, du vælger at finansiere den.

Sammen med finansieringen tilbyder vi også et bredt udvalg af forsikringstjenester, der dækker både bil og fører.

NY FINANSIERING MED MULIGHED FOR TILBAGEKØB

Nu kan du købe en bil til en fast månedlig ydelse og vælge at returnere den efter 4 år uden omkostninger. Beholder du bilen, kan du få du en ny finansieringsaftale med lavere månedlig ydelse på restbeløbet.

VÆLG FINANSIERING MED MULIGHED FOR TILBAGEKØB

Sammen med din FIAT-forhandler finder du frem til den bil du ønsker. Herefter oprettes finansieringen med mulighed for tilbagekøb - endda helt uden udbetaling og du ved hvad din månedlige ydelse bliver de næste 48 måneder.

DET SIKRE VALG

Din bil skal vedligeholdes og serviceres efter servicebogen, men vil du gerne have 100% sikkerhed i din økonomi kan du tilvælge en Tryghedsaftale til din FINANSIERING med mulighed for tilbagekøb.
Du får:

  • 4 års garanti: Garanti på din FIAT i hele perioden
  • Eftersyn: Planlagte eftersyn i henhold til gældende serviceplan
  • Sliddele: Udskiftning af sliddele, såsom bremsedele, støddæmper og viskerblade
  • Vejhjælpsordning i hele Danmark

FRA KUN 381 KR/MD.
Prisen afhænger af model, motor, og kilometer behov.

EFTER 48 MÅNEDER...

... skal du beslutte om du vil beholde eller returnere din brugte bil.

Beholder du din bil, oprettes en ny finansiering af restværdien og du vil dermed opnå en månedlig ydelse som er betydeligt mindre end den forrige.

Returnerer du din bil til forhandleren, indfries restbeløbet og du er dermed gældfri.