FREMTIDEN ER RUMMELIGHED

500L er designet og bygget op omkring innovative teknologiske og sikkerhedsmæssige koncepter.​

UCONNECT LIVE

Elsker du teknologi og gadgets? Så vil du elske Uconnect LIVE. Dan par mellem Uconnect -radioen med din smartphone, og brug de mange apps på in-car systemet, som f.eks eco:Drive Kør for at overvåge din kørestil og hjælpe dig med at forbedre din brændstoføkonomi. 

Facebook check-in og Twitter. Eller lyt til et valg af over 43 millioner numre på Deezer eller over 100 millioner radiostationer på TuneIn, følg nyhederne i realtid på Reuters, og få trafikoplysninger, og vejrudsigter fra TomTom Live-tjenester.
MERE OM UCONNECT™

APPLE CARPLAY

​Den nye 500L fungerer sammen med Apple CarPlay . Apple CarPlay er en smart og sikker måde at bruge din iPhone på i bilen. Takket være de vigtigste apps og funktioner, der er udviklet specielt til CarPlay på din 500L-skærm, kan du få trafikinformation, foretage telefonopkald, sende og modtage tekstbeskeder og lytte til musik uden at flytte din opmærksomhed fra vejen. Med Siri kan du bruge stemmekommandoer til at styre hovedfunktionerne på din smartphone eller bruge touchskærmen og knapperne. Tjek med forhandler om din telefon er kompatibel.​

CarPlay, iPhone og Siri er registrerede varemærker tilhørende Apple Inc.

BEATS BY DRE

I din 500L kan du lytte til alt den musik, du ønsker: fra din MP3-afspiller, din smartphone eller et USB flash drive. Og du kan nemt vælge musikken ved hjælp af ratbetjeningsknapperne. Herudover kan 500L leveres med det nye hi-fi system, som er udviklet i samarbejde med Beats Audio, en avanceret equalizer-algoritme, der giver en ren high-definition lyd. Med de 6 højttalere i for- og bagdøre, 1 Subwoofer i bagagerummet og en 8-kanal digital forstærker, giver det nye lydsystem samlet set hele 520 W.​

DEN KAN PASSE PÅ DIN FAMILIE

Standardudstyret sikrer det højeste niveau inden for aktiv og passiv sikkerhed. Op til 7 airbags, ABS med B.A.S. (Brake Assist System) og det avancerede ESC (Electronic Stability Control), som har indbygget ASR/MSR acceleration og deceleration antiudskridningsfunktion. Hill Holder for nem igangsætning på skråninger, DST aktiv styring, som forbedrer køresikkerheden og styrbarheden, samt antirulningssystem, ERM. For sikker kørsel i trafik findes City Brake Control(ekstraudstyr), som kan registrere tilstedeværelsen af andre køretøjer eller forhindringer, og som automatisk bremser for at undgå kollision eller mindske følgerne heraf.

​