Designet, der altid har fået Fiat 500 til at skille sig ud, og den mest avancerede teknologi. Det er, hvad Fiat 500X står for. 

XTROVERTED

500X er ensbetydende med kørsel i fuld komfort med teknologi, der gør turen mere sjov og livet nemmere om bord.

INFOTAINMENT

I bilen har du betjeningselementer på rattet, håndfri Bluetooth® og streaming af lyd via Bluetooth® samt funktionen eco:DriveTM foruden infotainmentsystemet UconnectTM

Med UconnectTM kan du administrere alle multimedieenhederne i bilen ved hjælp af en 7” analog og digital radio (DAB som er ekstraudstyr) samt de mest almindelige kompatible enheder (medieafspiller, iPod, iPhone, smartphone), der tilsluttes via USB- og AUX-IN-stikket. 

Som ekstraudstyr byder UconnectTM Navigation der kommer med satellitnavigation med 3D-kort, trinvis rutevejledning og "One Shot Voice Destination Entry" til indtaling af adresser ved hjælp af talekommandoer.  

Med det nye UconnectTM LIVE-system kan du desuden bruge flere apps i det indbyggede system – via integration med din smartphone – så du altid kan holde kontakten med vennerne på Twitter, lytte til 35 millioner musiknumre på Deezer og over 100 tusinde radiostationer med Tune-In, blive opdateret med nyheder i realtid fra Reuters og få information om trafik, fotofælder og vejret via TomTom LIVE-tjenesterne, hvis bilen har navigation

Ikke nok med det: Du kan forbedre din kørestil med eco:DriveTM, så du sparer brændstof, og samtidigt tjekke bilens CO2-emissioner i realtid. 

Og så kan du holde styr på din bil med my:Car, der minder dig om, hvor du parkerede den og giver dig besked om brændstofniveauet og eventuelle fejl i bilen.
MERE OM UCONNECT™

XTRAORDINARY

Med 500X kan du trygt nyde turen i ro og mag takket være de omfattende sikkerhedsfeatures, som foruden 6 airbags, Bi Xenon-forlygter (ekstra udstyr) og ESC-system også tæller 3 forskellige sikkerhedssystemer

BREMSEASSISTENT (ekstra udstyr)

En radars følsomhed

Systemet advarer dig med radar- og videosensorer, hvis det registrerer, at forskellen på hastigheden mellem din 500X og bilen foran er for stor, og gør dig opmærksom på risikoen for at undgå kollisioner. Hvis du ikke griber ind, aktiveres bremsesystemet automatisk.

ADVARSEL OM BILER I BLIND VINKEL (EKSTRA UDSTYR)
Totalt udsyn

”Blinde vinkler” er ikke længere et problem, fordi systemet registrerer, om der er biler i de mest kritiske områder, og advarer dig med blinkende lys på sidespejlene. Det samme sker, hvis en bil nærmer sig fra siden, mens du bakker.

Vognbane assistent (standard på Lounge)

Systemet griber ind, hvis du utilsigtet begynder at skifte vejbane (uden at bruge blinklysene). Den visuelle advarsel i instrumentpanelet ledsages af større modstand i rattet mod retningsændringen.